Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan priza putere tractor Case Quadtrac 370

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quadtrac 370
Out Of stock
Descriere
Noua nu ne stau in cale avariile pentru ca avem cu ce sa le combatem! Apeleaza la o brida cruce cardan Case Quadtrac 370 din oferta noastra si nici tu nu vei mai avea parte de piedici in desfasurarea activitatii. Brida cruce cardan fixeaza cu succes priza de putere a tractorului. Protejeaza eficient elemente foarte importante ale sistemului de transmisie. Monteaza brida cu ajutorul suruburilor corecte si ai parte de un succes rasunator!

Echipa de service ACN Piese Utilaje este dotata cu experienta necesara pentru realizarea celei mai dificile si complexe reparatii. Datorita pregatirii periodice, iti putem garanta seriozitate si rezultate durabile. Daca doresti un montaj profesionist, cere-ne ajutorul. Noi putem interveni chiar si la punctul tau de lucru. Ti-am spus, nimic nu ne sta in cale si suntem cei mai mari iubitori de performanta! Hai sa punem utilajul intr-o noua lumina, cea a reflectoarelor, facandu-l vedeta flotei tale de utilaje!

Brida cruce cardan Case Quadtrac 370 - putere maxima tractorului tau!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case Quadtrac 370 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura