Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan priza putere tractor Case Quadtrac 9380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quadtrac 9380
Out Of stock
Descriere
Sa stea o brida in calea fericirii tale? Pai se poate asa ceva? Alege brida cruce cardan Case Quadtrac 9380 din oferta noastra si incheie interventia aceasta care mananca atat de mult din timpul tau pretios. Brida cruce cardan fixeaza priza de putere si se monteaza cu ajutorul a doua suruburi. Ea este un plus de protectie in timpul exploatarii. Are grija de buna functionare a elementelor sistemului de transmisie. Iti ofertam avantajos acest produs!

Daca ai nevoie de asistenta, suntem aici pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere, in functie de bugetul si necesitatile tale. Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta tehnica gratuita. Ai parte de atentia noastra atunci cand trebuie sa te decizi asupra piesei de care are nevoie utilajul tau. Nu este singurul serviciu pe care el avem dezvoltat in cadrul companiei. Poti opta si pentru service mobil sau mentenanta.

Brida cruce cardan Case Quadtrac 9380 - si iti folosesti din nou tractorul!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case Quadtrac 9380 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura