Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan troliu tractor forestier Caterpillar 528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 528
Out Of stock
Descriere
Visati frumos, oameni buni, visati si faceti totul ca sa aveti succesul sperat! O piesa buna te aduce mai aproape de implinirea visului! Brida cruce cardan troliu Caterpillar 528 este mereu disponibila si este un mod simplu si sigur de a-ti asigura functionarea corecta a troliului tractorului forestier. Brida cruce cardan se fixeaza folosind suruburile corespunzatoare. Un strop de atentie la pozitionarea sa si treaba este gata! Foloseste componenta si pentru tractorul forestier Caterpillar 528B.

Nu lasa utilajul sa se strice complet! Schimba la timp piesele care se uzeaza si vei profita mai mult timp de un echipament functional care nu te va lasa balta in mijlocul activitatii. Nu esti cel mai priceput in intretinerea utilajului? Nu trebuie sa disperi, nu este un capat de tara ca nu te pricepi in domeniul acesta, nici noi nu le stim pe toate. Insa, ce tine de utilajele grele este pasiunea noastra si te putem sprijini corect in acest sens!

Brida cruce cardan troliu Caterpillar 528 - doar la noi o vei gasi!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan troliu pentru tractor forestier Caterpillar 528 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura