Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan pompa hidraulica Caterpillar 446D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446D
Out Of stock
Descriere
Nu prea esti pe val azi, nu-i asa? O brida cardan pompa hidraulica Caterpillar 446D ar putea schimba aceasta stare nu numai pentru tine, dar si in ceea ce priveste echipamentul. Brida cruce cardan este o piesa de schimb foarte rezistenta si dispune de multiple calitati printre care enumeram fiabilitatea si eficienta. Ea fixeaza cu ajutorul suruburilor mentionate in specificatiile tehnice pompa hidraulica a utilajului. Exploatarea buldoexcavatorului va putea fi facuta in deplina siguranta.

Toate produsele din ofertele noastre sunt de calitate si importam mereu de la cei mai buni fabricanti! Motiv pentru care, si preturile sunt mult mai accesibile! Pentru a lua decizia corecta in privinta piesei de schimb de care are nevoie buldoexcavatorul tau, iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta. Unul dintre asistentii nostri va fi mai mult decat incantat sa te asiste pe parcursul achizitionarii componentei dorite.

Brida cardan pompa hidraulica Caterpillar 446D - un produs care asigura fiabilitate!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan pompa hidraulica pentru buldoexcavator Caterpillar 446D pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura