Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Out Of stock
Descriere
Nimic nu este niciodata simplu, iar lucrurile nu prea merg intotdeauna conform planurilor tale. De aceea noi venim cu o solutie relativ simpla, dar de efect. Pentru a-ti usura munca si a-ti imbunatatii performanta buldoexcavatorului tau, este necesara o ajustare. Micuta bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438C este lucrul de care ai nevoie. Cu ajutorul ei, utilajul tau va perfoma eficient, ducand la capat orice plan sau proiect ai in minte.

Pentru ca aceasta piesa sa isi faca resimtita prezenta, ea trebuie sa se potriveasca perfect cu buldoexcavatorul tau. Nu esti sigur ca aceasta piesa este ideala pentru tine? Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare de a te isi gaseste raspunsul la noi!

Bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438C este detaliul care face diferenta!
Desi adesea trecuta cu vederea, bucsa aceasta este o piesa de neratat! Cu rolul ei de a crea o punte solida intre doua componente de metal, ea permite diverselor piese sa se miste fluid. Pe langa asta, uzura cauzata de miscari ale pieselor metalice este redusa drastic. Astfel, bucsa noastra da un plus de miscare buldoexcavatorului, dar si prelungeste durata de functionare a multiplelor sale componente.

Ai nevoie de un sfat? ACN Piese Utilaje iti sare in ajutor!
Nu esti sigur de ceva? Ai vrea confirmarea unui expert in legatura cu alegerea ta in materie de piese si componente? Noi avem solutia cea mai accesibila! Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit pentru orice nedumerire ai avea. Consultantii nostri iti vor oferi informatii utile despre bucsa potrivita, mentenata acesteia si multe altele.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438C ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi online sau prin apel telefonic, iar bucsa va ajunge la tine chiar maine.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti fa griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura