Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte spate Case TX945

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX945
Out Of stock
Descriere
Poti sa te opresti din cautat! In depozitul nostru se afla brida cardan punte spate Case TX945 de care are nevoie utilajul tau. Cand iti doresti sa te protejezi de cheltuieli mari pe componente ale trasnmisiei, le acorzi o mai mare atentie. Iar brida cruce cardan fixeaza si are grija de elementele sistemului de transmisie. Monteaza acest articol la puntea din spate a incarcatorului telescopic si vei beneficia de un randament crescut al utilajului! Cere-ne o oferta!

Piesele utilajelor de constructie si, in general a utilajelor grele, au nevoie de revizii periodice pentru detectarea din timp a unor eventuale probleme. Intretinerea echipamentului este esentiala daca iti doresti o afacere productiva. Altfel, mai mult cheltui decat aduni. Invata sa investesti inainte de toate. Pentru un profit sigur si constant, ai nevoie de o investitie constanta intr-un serviciu de mentenanta. Te invitam sa-ti oferim toate informatiile de care ai nevoie in cadrul serviciului gratuit de consultanta!

Brida cardan punte spate Case TX945 - putere maxima pentru incarcatorul tau telescopic tau!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Brida cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Case TX945 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura