Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan DX350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX350
Cod produs
05U2CVB8-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca te pregatesti pentru o noua zi productiva de lucrari, dar excavatorul tau refuza sa porneasca. Intorci cheia iar si iar, dar in zadar. Circuitul nu pare sa se inchida, iar electromotorul e tacut. Te intrebi: ar putea fi vina contactului si cheii? In astfel de momente, solutia adecvata este la indemana. Cand este vorba despre eficienta si functionalitatea excavatorului tau, detaliile fac diferenta. Alege sa inlocuiesti contactul defect cu o piesa de incredere. Oferim un contact cu cheie excavator Doosan DX350 de calitate, care vine insotit de doua chei, garantand astfel ca lucrarile tale nu vor suferi intreruperi neasteptate. Fabricate din materiale rezistente si fiabile, aceste componente sunt gandite sa reziste in conditii de mare solicitare. In plus, produsul este mereu pe stocul nostru, iar expedierea se face rapid: in aproximativ 24 de ore ai necesarul pentru a-ti continua activitatea fara impedimente.

Cu o experienta vasta in oferirea de piese si servicii calitative, la ACN Piese Utilaje stim ca succesul tau in domeniile de agricultura si constructii depinde de fiabilitatea utilajelor tale. Acesta este motivul pentru care punem la dispozitia ta nu doar piese de schimb, ci si consultanta tehnica de top.

Nu lasa lucrarile neterminate! Alege contact cu cheie excavator Doosan DX350 acum!
Contactul si cheia excavatorului tau sunt elemente critice care conecteaza circuitul, asigurand voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic. In momentul actionarii, aceasta piesa vitala da comanda de start, iar motorul se trezeste la viata. In cazul in care intampini probleme la pornire, este posibil ca aceasta piesa sa fie vinovata si sa necesite inlocuire.

Serviciul de consultanta tehnica gratuita mereu la indemana ta!
In plus fata de piesele de calitate, beneficiezi si de serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. Specialistii ACN Piese Utilaje sunt pregatiti sa-ti ofere toate informatiile necesare pentru a face alegerea corecta si pentru a asigura functionarea optima a utilajelor tale.

Livrare
Ne pliem pe nevoile si asteptarile tale si iti livram acest contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX350 super rapid.  Tot ce trebuie sa faci este sa iei de indata legatura cu noi telefonic sau online. Datele noastre de contact sunt la vedere. Il comanzi si noi il expediem de indata. Sau poti veni chiar tu sa-l ridici de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Indiferent de situatie, la ACN Piese Utilaje primesti indrumari si sfaturi tehnice de la specialistii nostri cand ai nevoie. In ceea ce priveste montajul, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca te afli in impas, contacteaza-ne si iti recomandam profesionisti din apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX350LC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura