Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan DX235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX235
Cod produs
AQJHKY34-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti dimineata aceea geroasa, cand toata lumea se grabeste si tu ramai cu excavatorul Doosan nemiscat in santier. Rotesti cheia si nimic. Un contact defect? Ei bine, acest mic dispozitiv electric este inima electrosistemului excavatorului tau. Fara el, esti blocat in frig, uitandu-te la utilaj ca la o masa de fier. Dar nu e cazul sa-ti faci griji, ai deja solutia perfecta la indemana. Este timpul sa inlocuiesti contactul defect cu un set nou contact cu cheie excavator Doosan DX235 si sa-ti vezi de treaba. Acest produs este vital pentru pornirea excavatorului tau si vine echipat cu doua chei, asigurandu-te ca intotdeauna ai un backup. Aceasta piesa electrica rezistenta si fiabila te asigura ca vei avea o conexiune sigura si eficienta la fiecare pornire. Realizata din materiale de inalta calitate, este gata sa faca fata conditiilor grele de pe santier. Plus de asta, fiind mereu pe stoc, promitem o livrare rapida, in circa 24 de ore.

ACN Piese Utilaje iti ofera nu doar piese de schimb de cea mai buna calitate, ci si consultanta de specialitate. Participam activ la succesul muncii tale in domeniile agriculturii si constructiilor, punand la dispozitie piese si servicii de cea mai buna calitate.

Nu lasa pe maine ce poti rezolva azi - achizitioneaza acum contact cu cheie excavator Doosan DX235 si reda viata utilajului tau!
Contactul este elementul care conduce curentul catre electromotor, permitand motorului sa porneasca. Fara un contact functional, demarorul ramane fara putere si intreaga zi de munca poate fi compromisa. Schimbarea la timp a acestei piese poate preveni intarzierile nedorite.

Un sfat potrivit te scoate din impas!
Suportul nostru tehnic este intotdeauna la dispozitia ta. Apeleaza cu incredere la ACN Piese Utilaje pentru consultanta tehnica gratuita si fii mereu in miscare pe santier.

Livrare
N-a fost nicicand mai usor sa comanzi acest contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX235 ce-ti este atat de necesar acum.  Si nici atat de rapida livrarea lui. Ai la dispozitie datele noastre de contact pentru a plasa comanda. Ti-l expediem in doi timpi si trei miscari, iar curierii ti-l aduc de azi pe maine. Mai mult, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Primesti indrumari si sfaturi tehnice de la specialistii ACN Piese Utilaje ori de cate ori ai nevoie. Daca vei lua legatura cu noi, pe site sau telefonic, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor potrivite, compatibile cu utilajul tau. Pentru montaj, recomandam apelarea la un service autorizat. Nu stii unul? Contacteaza-ne si iti vom recomanda pe cineva din apropiere.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelele Doosan DX235LCR si DX235NLC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura