Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan DX225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX225
Cod produs
6FWOVXTA-AT
Out Of stock
Descriere
Ai avut vreodata nevoie urgenta sa repornesti excavatorul, dar te-ai confruntat cu o cheie care pur si simplu a refuzat sa colaboreze? Sau poate contactul care parea sa fi capitulat in fata longevitatii? Nu mai sta pe ganduri cand intampini provocari cu excavatorul tau. Adu-l inapoi la viata cu un nou set de contact cu cheie excavator Doosan DX225! Conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic instantaneu. Calitatea si fiabilitatea sunt cuvintele care descriu acest produs, fabricat din material rezistent la cele mai dure conditii de lucru. Produsul, mereu prezent pe stocul nostru, este gata sa fie livrat in aproximativ 24 de ore, pentru ca tu sa iti poti continua activitatea fara intreruperi nedorite.

Te-ai saturat de intarzieri si esti in cautarea rapiditatii si eficientei? La ACN Piese Utilaje, iti oferim solutia perfecta. In plus, te bucuri de consultanta tehnica gratuita si piese de calitate pentru nevoile tale din agricultura sau constructii.

Esti in locul potrivit pentru solutia ta: Contact cu cheie excavator Doosan DX225!
Cand vine vorba de un sistem impecabil de pornire, putine lucruri sunt la fel de cruciale precum un contactul si cheia. Acesta conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic instantaneu. Stii deja ca prin actionarea acestui contact, dai comanda de start fara ezitari. Iar noi suntem aici sa evitam orice inconvenient cauzat de defectarea neasteptata a piesei tale.

Un pas inainte pentru functionarea impecabila a utilajului tau!
In plus, cu ACN Piese Utilaje, te bucuri intotdeauna de suport si consultanta tehnica gratuita. Utilajul tau si timpul tau merita cele mai bune solutii - permite-ne sa te ajutam in acest sens!

Livrare
N-a fost nicicand mai usor sa comanzi acest contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX225 ce-ti este atat de necesar acum.  Si nici atat de rapida livrarea lui. Ai la dispozitie datele noastre de contact pentru a plasa comanda. Ti-l expediem in doi timpi si trei miscari, iar curierii ti-l aduc de azi pe maine. Mai mult, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Te indrumam cu sfaturi tehnice atunci cand ai nevoie. Piesele de care ai nevoie sunt la doar un telefon sau un click distanta. Iar daca montajul te ingrijoreaza, apeleaza cu incredere la un service autorizat. Nu stii unde sa gasesti unul? Contacteaza-ne si iti vom recomanda pe cineva din apropiere!

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelele Doosan DX225LC, DX225LCA, DX225LL si DX225NLC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura