Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan DX190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX190
Cod produs
EWA9F630-AT
Out Of stock
Descriere
Te-ai trezit vreodata pe santier, pregatit sa incepi lucrul si deodata excavatorul tau sa nu vrea sa porneasca? Poate fi frustrant si costisitor sa intampini intarzieri din cauza unui simplu contact defect. Dar nu te ingrijora, solutia este la indemana cu piesa noastra de inlocuire ce te va readuce pe drumul cel bun. Usureaza-ti misiunea cu un contact cu cheie excavator Doosan DX190 de cea mai buna calitate! O piesa electrica de incredere, special conceputa pentru contactele si intrerupatoarele excavatorului tau. Este fabricat din materiale rezistente si fiabile, astfel incat sa poti conta pe el zi de zi. Fii fara grija, acest produs este intotdeauna pe stocul nostru si gata sa fie livrat in circa 24 de ore de la comanda.

La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu oferta noastra de piese si servicii de inalta calitate. Prin urmare, atunci cand procuri acest contact cu a sa cheie, primesti nu doar o componenta vitala pentru utilajul tau, dar si accesul la experienta si consultanta noastra tehnica.

Contact cu cheie excavator Doosan DX190 - O solutie eficienta!
Rolul acestei piese este esential: conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic. E simplu, prin actionarea lui se da comanda de pornire a motorului. Cu toate acestea, neatentia sau uzura pot conduce la necesitatea inlocuirii piesei. Nu lasa aceasta problema sa iti afecteze productivitatea si nici micile obstacole sa iti incetineasca proiectele. Contacteaza-ne acum si iti vom livra acest contact cu cheie excavator Doosan DX190 rapid si eficient.

In plus…
Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita, primesti nu numai piesele de care ai nevoie, ci si sprijinul pentru a le integra perfect in echipamentele tale.

Livrare
N-a fost nicicand mai usor sa comanzi acest contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX190 ce-ti este atat de necesar acum.  Si nici atat de rapida livrarea lui. Ai la dispozitie datele noastre de contact pentru a plasa comanda. Ti-l expediem in doi timpi si trei miscari, iar curierii ti-l aduc de azi pe maine. Mai mult, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialisti ai ACN Piese Utilaje ori de cate ori ai nevoie. Iar daca esti in cautarea unui service autorizat pentru montaj, contacteaza-ne! Vom fi bucurosi sa iti recomandam pe cineva de incredere in apropierea ta.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX190W
Trimite mesaj
Din Gura in Gura