Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan DX210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX210
Cod produs
695PSGCW-AT
Out Of stock
Descriere
Ai avut vreodata acea dimineata cand graba si cafeaua abia sorbita se intalnesc cu momentul fatidic in care excavatorul tau Doosan DX210 nu mai vrea sa porneasca? Cheia se incapataneaza sa ramana inerta, iar tu stii ca fiecare minut inseamna intarzieri in proiect. Nu lasa o piesa mica sa-ti strice planurile marete! Recapata scenariul unei zile reusite de lucru cu ajutorul unui nou contact cu cheie excavator Doosan DX210. Acest produs de inalta calitate, livrat intotdeauna cu doua chei pentru o siguranta crescuta, reprezinta piatra de temelie a unui motor care porneste fara gres. Robust, fabricat din materiale rezistente si de o fiabilitate indiscutibila, contactul este mereu pe stocul nostru si poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.

La ACN Piese Utilaje, intelegem importanta unor piese si servicii de calitate pentru profesionistii din agricultura si constructii. Astfel, iti oferim nu doar produse durabile, ci si consultanta tehnica gratuita pentru a te asigura ca alegi exact ceea ce-ti trebuie pentru utilajul tau.

Reseteaza-ti ziua de lucru cu un nou contact cu cheie excavator Doosan DX210! Nu lasa micile obstacole sa te impiedice - fa pasul acum!
Acest contact cu cheie excavator Doosan DX210 este esential pentru conectarea circuitului care asigura voltajul necesar electromotorului, permitand pornirea motorului termic. Cand acesta cedeaza, nu mai poti sa dai comanda de start — iar aici iti venim in ajutor.

Alaturi de noi iti transformi ziua intr-un succes!
Ti-ai pus problema cum sa-ti pastrezi piesa in cea mai buna forma? Sfaturi de intretinere si recomandari de utilizare primesti gratuit de la noi. Iar pentru orice nelamurire sau asistenta, echipa noastra de suport este gata sa raspunda cu promptitudine la intrebarile tale.

Livrare
N-a fost nicicand mai usor sa comanzi acest contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX210 ce-ti este atat de necesar acum.  Si nici atat de rapida livrarea lui. Ai la dispozitie datele noastre de contact pentru a plasa comanda. Ti-l expediem in doi timpi si trei miscari, iar curierii ti-l aduc de azi pe maine. Mai mult, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Indrumari si sfaturi tehnice primesti de la specialistii ACN Piese Utilaje ori de cate ori ai nevoie. Suntem aici pentru tine, fie ca ai intrebari pe site sau telefonic. Pentru montaj, te indrumam catre un service autorizat, iar daca nu cunosti pe nimeni, suntem pregatiti sa iti recomandam pe cineva aproape de tine.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX210W
Trimite mesaj
Din Gura in Gura