Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru excavator Doosan DX255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX255
Cod produs
3Y7VQE01-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca esti in mijlocul unei zile de munca grea, la carma excavatorului tau Doosan DX255 si deodata, nimic nu se mai misca. Incerci sa redeschizi contactul dar constati cu groaza ca ai nevoie de un nou set de contact si cheie pentru excavatorul tau. Esti in pana, dar nu te ingrijora, solutia este la indemana ta! Cand ajungi in astfel de situatii, venim in intampinarea ta cu acest contact cu cheie excavator Doosan DX255, piesa electrica de incredere pentru utilajul tau. Fabricata din materiale rezistente si fiabile, aceasta componenta asigura conexiunea electica precisa necesara pornirii motorului termic.

Contactul este livrat impreuna cu doua chei, garantand astfel ca vei avea intotdeauna o rezerva. Avand un stoc permanent, livrarea se va executa rapid, astfel incat sa poti reveni la munca in cel mai scurt timp. In plus, la ACN Piese Utilaje, te bucuri de consultanta de specialitate si de servicii calitative, totul pentru ca tu sa poti continua lucrul in agricultura sau constructii fara griji. Iti oferim piese sigure si de durata, pentru ca stim cat de important este utilajul tau.

Contact cu cheie excavator Doosan DX255 - calitatea face diferenta!
Acest contact asigura fluent circuitul necesar electromotorului, astfel incat motorul termic al excavatorului sa porneasca fara probleme. Deteriorarea sau pierderea cheilor sunt probleme frecvente, care necesita inlocuirea rapida a intregului set. Aici intervine rolul vital al acestui contact cu cheie excavator Doosan DX255.

Solutii tehnice mereu la indemana ta!
Pentru orice nelamuriri legate de compatibilitate sau achizitie, serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este mereu la dispozitia ta. Alege increderea si profesionalismul oferite de ACN Piese Utilaje si asigura-te ca utilajul tau este intotdeauna pregatit de lucru.

Livrare
N-a fost nicicand mai usor sa comanzi acest contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX255 ce-ti este atat de necesar acum.  Si nici atat de rapida livrarea lui. Ai la dispozitie datele noastre de contact pentru a plasa comanda. Ti-l expediem in doi timpi si trei miscari, iar curierii ti-l aduc de azi pe maine. Mai mult, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Desigur, oferim si suport tehnic. Pentru montaj, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat, iar daca ai nevoie, iti putem recomanda noi unul de incredere. Ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, pentru a alege piesele potrivite excavatorului tau Doosan.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX255LC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura