Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
EK4FRDMT-AS
Out Of stock
Descriere
Uneori cele mai potrivite alegeri sunt chiar in fata noastra! Este important sa le sesizam cand ele apar! Aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 442E este o minunatie tehnica    prelucrata sa persiste mult! Suntem adeptii calitatii avansate, motiv pentru care si-a gasit rapid loc pe rafturile depozitului nostru! Beneficiaza de disponibilitatea sa pe stoc si alege-o!
Nu te focusa pe faptul ca ai o problema dificila! Concentreaza-te pe cea mai eficienta cale de remediu! Din fericire, noi avem raspunsul pentru ea! Datorita serviciilor si produselor de calitatea intai de pe piata, avem o solutie ingenioasa pentru fiecare caz in parte! Asteptam sa ne abordezi si sa ne predai noua tensiunea ta! Nu iti putem promite decat rezultate inaltatoare!

O astfel de maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 442E isi va indeplini rolul cu succes!
Am ales atat angajati cat si produse care sa-si indeplineasca functiile eficient! In ceea ce priveste aceasta maneta, calitatea se va face simtita din prima! Ea va contribui la coordonarea precisa a utilajului si la manevrarea sa dupa bunul plac!

Intretine o munca de exceptie cu ajutorul informatiei de actualitate!
De indata ce apelezi la serviciul gratuit de consultanta, vei beneficia de o serie completa de date ultra moderne pentru intretinere! Agentii nostri se vor ocupa responsabil de cazul tau si vor veni cu o tehnica nou nouta prin care sa-ti duci afacerea cat mai sus! Noi suntem aici pentru a te sustine si a te ajuta sa evoluezi pe plan
profesional! Apeleaza-ne cu incredere si beneficiaza de un serviciu modern!

Livrare
Chiar si un minut face diferenta in acest domeniu! Asa ca, de indata ce te-ai hotarat si ai comandat aceasta maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 442E noi ti-o vom expedia in cel mai scurt timp! Doar intra pe pagina de contact!

Montaj
Montajul este un moment crucial pentru buna functionare piesei alese si a utilajului!    Un montaj superficial te va costa pe viitor si iti va pune utilajul in pericol! Alege sa te indrepti catre un atelier de specialitate si sa efectuezi aceasta manopera cu ajutorul specialistilor! In acest fel, te vei asigura ca activitatea ta se va desfasura corespunzator.

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura