Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 430E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430E
Cod produs
RYWOQMEF-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem adepti ai serviciilor de calitate superioara, ceea ce ne determina sa detinem produse cel putin la fel de calitative! Aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 430E face parte din grupul pieselor de transmisie si se bucura de recenzii minunate! Ne situam pe primele locuri pe piata tehnica!
Pentru performanta trebuie sa te conformezi noilor tendinte tehnice din domeniu si sa actionezi conform lor! Numai asa vei fi sigur ca iti vei spori productivitatea! Piesele de top pot fi sustinute doar cu informatii de actualitate care sa fie bine organizate! Cum te asiguri ca se intampla asta? Luand legatura cu agentii nostri experti!

Calitatea va persista cu aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 430E actuala!
Nu este nici o exceptie de la regula atunci cand spunem ca rolul unei piese este strict influentat de calitatea acesteia! Nici o grija in ceea ce priveste aceasta maneta! Este un accesoriu tehnic, esential pentru buna manevrare a utilajului!

Afla tot ce e nou!
Ia legatura cu operatorii nostri care te vor prelua instant atunci cand vei apela la ajutorul lor! Ei vor fi cei in masura sa identifice piesele corect si sa ti-o recomande pe cea compatibila cu modelul utilajului tau! Cea mai eficienta rutina de ingrijire a utilajului ti se va preda rapid! Pregateste-te sa-ti lasi utilajul pe maini sigure!

Livrare
Iti doresti ca aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 430E sa ajunga la adresa ta de indata? Ne mobilizam cat ai zice ’’piesa’’! Intra si plaseaza comanda pe site, iar restul e ca si aranjat!

Montaj
In tot acest proces, momentul montajului este extrem de important daca ne gandim la sanatatea utilajului si la economiile tale! Instaleaza piesa din prima intr-un atelier de specialitate! Nu credem ca ti-ar conveni sa pierzi iar timp, bani si energie! Deci opereaza ca un profesionist si mergi la sigur!

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura