Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
AGQK093H-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem adapostul celor mai autentice si calitative produse tehnice de pe piata! De indata ce ne-au trecut probele care sa le ateste calitatea, acestea si-au gasit locul pe rafturile noastre! Aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 428D s-a acomodat rapid in colectia noastra! Si-a castigat de drept meritul si renumele de piesa rezistenta!
Concenteraza-te pe aspectele pozitive, cumuleaza-le si formeaza un plan bine strucuturat de intretinere! Nu vei face asta singur! Agentii nostri sunt alaturi de tine, deja pregatiti cu idei care sa te catapulteze direct spre succes! Asteptam solicitarea ta entuziasmati de o noua provocare careia sa-i venim de hac! Initiaza un apel catre noi!

O maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 428D este o investitie sigura si longeviva!
Nu este nici o exceptie de la regula atunci cand spunem ca rolul unei piese este strict influentat de calitatea acesteia! Nici o grija in ceea ce priveste aceasta maneta! Este un accesoriu tehnic, esential pentru buna manevrare a utilajului!

Afla tot ce e nou!
Ia legatura cu operatorii nostri care te vor prelua instant atunci cand vei apela la ajutorul lor! Ei vor fi cei in masura sa identifice piesele corect si sa ti-o recomande pe cea compatibila cu modelul utilajului tau! Cea mai eficienta rutina de ingrijire a utilajului ti se va preda rapid! Pregateste-te sa-ti lasi utilajul pe maini sigure!

Livrare
Iti doresti ca aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 428D sa ajunga la adresa ta de indata? Ne mobilizam cat ai zice ’’piesa’’! Intra si plaseaza comanda pe site, iar restul e ca si aranjat!

Montaj
In tot acest proces, momentul montajului este extrem de important daca ne gandim la sanatatea utilajului si la economiile tale! Instaleaza piesa din prima intr-un atelier de specialitate! Nu credem ca ti-ar conveni sa pierzi iar timp, bani si energie! Deci opereaza ca un profesionist si mergi la sigur!

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura