Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Cod produs
43W58AVJ-AS
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai pasiune si determinare pentru un domeniu, in timp descoperi din ce in ce mai multe variante prin care sa-ti sustii munca! Noi facem acest lucru in primul rand cu ajutorul pieselor de schimb! Aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 438D este un exemplu ideal pentru calitatea avansata!
Principalul nostru scop il constituie evolutia! Aminteste-ti acest lucru de fiecare data cand intampini o problema! Te poti afla chiar imobilizat pe teren iar noi vom porni catre tine! Avem o super echipa de asistenta tehnica care sa te ajute sa iesi din impas! Iar daca vei avea nevoie de cateva sfaturi, consultantii nostri iti vor raspunde si se vor ocupa de cazul tau pas cu pas! Lasa experienta sa-si faca simtita prezenta!

Noua maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 438D isi va indeplini misiunea in cel mai performant mod!
Am ales atat angajati cat si produse care sa-si indeplineasca functiile eficient! In ceea ce priveste aceasta maneta, calitatea se va face simtita din prima! Ea va contribui la coordonarea precisa a utilajului si la manevrarea sa dupa bunul plac!

Intretine o munca de exceptie cu ajutorul informatiei de actualitate!
De indata ce apelezi la serviciul gratuit de consultanta, vei beneficia de o serie completa de date ultra moderne pentru intretinere! Agentii nostri se vor ocupa responsabil de cazul tau si vor veni cu o tehnica nou nouta prin care sa-ti duci afacerea cat mai sus! Noi suntem aici pentru a te sustine si a te ajuta sa evoluezi pe plan profesional! Apeleaza-ne cu incredere si beneficiaza de un serviciu modern!

Livrare
Chiar si un minut face diferenta in acest domeniu! Asa ca, de indata ce te-ai hotarat si ai comandat aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 438D noi ti-o vom expedia in cel mai scurt timp! Doar intra pe pagina de contact!

Montaj
Montajul este un moment crucial pentru buna functionare a piesei alese si a utilajului!    Un montaj superficial te va costa pe viitor si iti va pune utilajul in pericol! Alege sa te indrepti catre un atelier de specialitate si sa efectuezi aceasta manopera cu ajutorul specialistilor! In acest fel, te vei asigura ca activitatea ta se va desfasura corespunzator.

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura