Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
LARNV3OS-AS
Out Of stock
Descriere
Prejudecatile nu-si au locul in ceea ce ne priveste! Daca te afli pe aceasta pagina, cu siguranta ai nevoie de aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 434E pentru bunastarea sistemului de transmisie!  Ai grija de utilajul tau si intretine-l cu ajutorul pieselor sigure iar eficienta nu va intarzia sa apara!
Recenziile clientilor nostri reflecta adevarul despre munca pe care o prestam! Experienta este cea care ne ajuta de fiecare data sa abordam cazurile cu profesionalism! Fiecare situatie nou aparuta este un prilej de evolutie pentru noi! Nu ezita sa iti pui increderea si problema in mainile noastre! Asteptam solicitarea ta pentru a te ajuta!

Noua maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 434E promite o functionare optima si de durata!
Nu este nici o exceptie de la regula atunci cand spunem ca rolul unei piese este strict influentat de calitatea acesteia! Nici o grija in ceea ce priveste aceasta maneta! Este un accesoriu tehnic, esential pentru buna manevrare a utilajului!

Afla tot ce e nou!
Ia legatura cu operatorii nostri care te vor prelua instant atunci cand vei apela la ajutorul lor! Ei vor fi cei in masura sa identifice piesele corect si sa ti-o recomande pe cea compatibila cu modelul utilajului tau! Cea mai eficienta rutina de ingrijire a utilajului ti se va preda rapid! Pregateste-te sa-ti lasi utilajul pe maini sigure!

Livrare
Iti doresti ca aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 434E sa ajunga la adresa ta de indata? Ne mobilizam cat ai zice ’’piesa’’! Intra si plaseaza comanda pe site, iar restul e ca si aranjat!

Montaj
In tot acest proces, momentul montajului este extrem de important daca ne gandim la sanatatea utilajului si la economiile tale! Instaleaza piesa din prima intr-un atelier de specialitate! Nu credem ca ti-ar conveni sa pierzi iar timp, bani si energie! Deci opereaza ca un profesionist si mergi la sigur!

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura