Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
68TMWIGV-AS
Out Of stock
Descriere
Nu face rabat de la calitate si rasfata-ti utilajul cu cele mai moderne piese pentru utilaje! Incepe cu aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 442D care sa dea un refresh sistemului tehnic! Calitatea pieselor noastre a fost mereu impcabila, motiv pentru care nici una nu ne scapa din mana! Asteptam cu entuziasm solicitarea ta!
O atitudine pozitiva este o necesitate care te va ajuta sa repari situatia! Mai ales ca ne ai alaturi! Apeleaza fie la serviciul de consultanta, fie la cel de asistenta tehnica in functie de cazul cu care te confrunti! Suntem nerabdatori sa primim o noua provocare prin care sa ne testam abilitatile! Este momentul sa ne contactezi! Este momentul sa beneficiezi de un tratament special!

Daca investesti in aceasta maneta inversor buldoexcavator Caterpillar 442D investesti in calitate!
Am ales atat angajati cat si produse care sa-si indeplineasca functiile eficient! In ceea ce priveste aceasta maneta, calitatea se va face simtita din prima! Ea va contribui la coordonarea precisa a utilajului si la manevrarea sa dupa bunul plac!

Intretine o munca de exceptie cu ajutorul informatiei de actualitate!
De indata ce apelezi la serviciul gratuit de consultanta, vei beneficia de o serie completa de date ultra moderne pentru intretinere! Agentii nostri se vor ocupa responsabil de cazul tau si vor veni cu o tehnica nou nouta prin care sa-ti duci afacerea cat mai sus! Noi suntem aici pentru a te sustine si a te ajuta sa evoluezi pe plan profesional! Apeleaza-ne cu incredere si beneficiaza de un serviciu modern!

Livrare
Chiar si un minut face diferenta in acest domeniu! Asa ca, de indata ce te-ai hotarat si ai comandat aceasta maneta inversor pentru buldoexcavator Caterpillar 442D noi ti-o vom expedia in cel mai scurt timp! Doar intra pe pagina de contact!

Montaj
Montajul este un moment crucial pentru buna functionare a piesei alese si a utilajului!    Un montaj superficial te va costa pe viitor si iti va pune utilajul in pericol! Alege sa te indrepti catre un atelier de specialitate si sa efectuezi aceasta manopera cu ajutorul specialistilor! In acest fel, te vei asigura ca activitatea ta se va desfasura corespunzator.

Specificatii

• Mufa 12 pini
• 4 gauri de prindere
• Material - plastic
• Comanda pentru mers inainte/neutru/mers inapoi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura