Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Caterpillar 396-7285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
6W3QHOGE-AM
Out Of stock
Descriere
Cu o constructie inteligenta si o functionalitate impresionanta, un bolt Caterpillar 396-7285 poate fi laudat pentru rezistenta si calitatea lui. Acest element are rol de „punte” pentru doua componente ale unui echipament, carora le ofera insa unele grade de libertate de miscare. Astfel, boltul devine un jucator-cheie in mentinerea functionalitatii si eficientei utilajului pe care este montat. Daca ai nevoie de o piesa nou-nouta, te incurajam sa ne contactezi pentru ca avem o oferta de invidiat.

Pentru ca ne-am inconjurat de oameni specializati in echipa noastra, iti punem la dispozitie nu doar posibilitatea de a cumpara piesa care-ti este atat de necesara, ci si ocazia de a primi consultanta tehnica gratuita. In acelasi timp, te putem indruma spre unul dintre numeroasele service-uri autorizate din tara cu care colaboram.

Bolt Caterpillar 396-7285 - mic, dar viguros

Acest tip de piesa are menirea de a fixa doua componente ale unui echipament, conferindu-le insa un grad inalt de libertate de miscare. Boltul este format dintr-un corp cilindric si o „ureche”, care il ajuta sa-si indeplineasca rolul cu succes. Desi este o piesa de dimensiuni relativ reduse, ea compenseaza pe deplin prin calitate si rezistenta. Totusi, in timp, boltul se va uza si va trebui inlocuit cu unul nou.

ACN Piese Utilaje - un partener de nadejde

Uite cum stau treburile la noi: suntem o echipa cu gandire futuristica - mereu pregatiti sa-ti oferim o experienta de cumparare care sa-ti ridice sprancenele de multumire. Pe langa piesele pe care le vei achizitiona de la noi, vei primi consultanta tehnica gratuita si, desigur, o doza considerabila de prietenie. Suntem la dispozitia ta prin toate canalele de comunicare, asa ca nu mai sta pe ganduri si intra in legatura cu noi!

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri cat mai repede posibil in posesia acestui bolt Caterpillar 396-7285 pe care doresti sa-l cumperi. Livrarea se face, de obicei, in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta pozitiva de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

O piesa montata cum trebuie contribuie la functionarea eficienta a utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. In cazul acestui bolt, se recomanda gresarea lui inainte de montare.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura