Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Caterpillar 3967285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PSCZ6A84-AM
Out Of stock
Descriere
Acest element are rol de „punte” pentru doua componente ale unui echipament, carora le ofera insa unele grade de libertate de miscare. Desi le fixeaza, el poate roti cele doua componente in jurul axei sale. Astfel, devine un jucator-cheie in mentinerea functionalitatii si eficientei utilajului pe care este montat. Daca ai nevoie de un bolt Caterpillar 3967285 nou-nout, te incurajam sa ne contactezi pentru ca avem o oferta de invidiat.

Asa cum tu esti obisnuit cu lucrurile de calitate, asa si noi, la ACN Piese Utilaje, punem mare pret pe ele. In momentul in care decizi sa cumperi acest bolt, stii ca la noi gasesti tot ce-ti trebuie: piesa in sine + consultanta gratuita. In acest moment, nu-ti doresti decat sa vezi boltul montat odata pe utilajul tau. Si uite cum ne intalnim! Suntem bucurosi sa-ti livram piesa in cel mai scurt posibil. Nu trebuie decat sa ne contactezi.

Bolt Caterpillar 3967285 - esential pentru utilaj

Acest element important in ansamblul din care face parte este format dintr-un corp cilindric si o „ureche”, care il ajuta sa-si indeplineasca rolul cu succes. Cu precizie si „indemanare”, boltul isi pastreaza functionalitatea si contribuie la mentinerea integritatii sistemului de care apartine. Din nefericire, in timp, intervine uzura inevitabila, moment in care piesa va trebui inlocuita cu una in stare impecabila.

ACN Piese Utilaje iti ofera serviciu de consultanta fara niciun cost

Ti-am spus ca la noi gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv acest bolt de care ai atata nevoie. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne conformam cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri cat mai repede posibil in posesia acestui bolt Caterpillar 3967285 pe care doresti sa-l cumperi. Livrarea se face, de obicei, in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta pozitiva de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

O piesa montata cum trebuie contribuie la functionarea eficienta a utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. In cazul acestui bolt, se recomanda gresarea lui inainte de montare.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura