Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Caterpillar 101-4020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OSQFMHTK-AM
Out Of stock
Descriere
Stii vorba aia „Ce e mic, dar mare?” - Nici noi, dar ni s-a parut o idee buna sa incepem acest articol cu o gluma. Cumva, acest bolt Caterpillar 101-4020 e mic daca il raportam la utilajul pe care e montat, dar daca il privim separat e aproape cat lungimea unui antebrat de om. Ei bine, aceasta piesa mica si mare in acelasi timp are dezavantajul de a se uza in timp, nemaiputand sa-si joace rolul in ansamblul utilajului. Si aici intervenim noi, cu oferta noastra impresionanta de piese de schimb.

Pentru ca avem oameni specializati in echipa noastra, iti punem la dispozitie nu doar posibilitatea de a cumpara de la noi piesa care-ti este atat de necesara, ci si ocazia de a beneficia de consultanta tehnica gratuita. Astfel, toate intrebarile si curiozitatile tale vor primi raspunsurile mult-asteptate. In acelasi timp, te putem indruma spre unul dintre numeroasele service-uri autorizate din tara, partenerii nostri de incredere.

Bolt Caterpillar 101-4020 - un cilindru-ntr-o ureche

Acest tip de piesa are menirea de a fixa doua componente ale utilajului, conferindu-le insa un grad inalt de libertate de miscare. Boltul este format dintr-un corp cilindric si o „ureche”, care il ajuta sa-si indeplineasca rolul cu succes. Desi este o piesa de mici dimensiuni, ea compenseaza pe deplin prin calitate si rezistenta. Totusi, in timp, boltul se va uza si va trebui inlocuit cu unul nou, daca vrei ca utilajul tau sa functioneze la cote maxime.

ACN Piese Utilaje - un partener de nadejde

Uite cum sta treaba la noi: suntem o echipa cu gandire futuristica - mereu pregatiti sa-ti oferim o experienta de cumparare care sa-ti ridice sprancenele de multumire. Pe langa piesele pe care le vei achizitiona de la noi, vei primi consultanta tehnica gratuita si, desigur, o doza considerabila de prietenie. Ne aflam la dispozitia ta pe toate canalele de comunicare, asa ca nu mai sta pe ganduri si intra in legatura cu noi.

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri cat mai repede posibil in posesia acestui bolt Caterpillar 101-4020 pe care doresti sa-l cumperi. Livrarea se face, de obicei, in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta pozitiva de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

O piesa montata cum trebuie contribuie la functionarea eficienta a utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. In cazul acestui bolt, se recomanda gresarea lui inainte de montare.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura