Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina Bobcat 6671025

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PQYWOHZL-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu este un moment prea placut. Orice defectiune aduce cu sine multe neplaceri. Dar te vom ajuta sa depasesti problema cu brio. Aceasta Bobina Bobcat 6671025 este o piesa super rezistenta si fiabila, fiind fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. Face fata celor mai dificile provocari si solicitarii intense, ramanand la datorie vreme indelungata. O piesa de top cu performante excelente, ce merita din plin increderea ta.

Ca sa fii sigur ca este compatibila cu utilajul tau si ca este exact piesa pe care o cauti, cel mai bine este sa ne intrebi. Echipa noastra de specialisti este la datorie! Vei primi toate informatiile de care ai nevoie si beneficiezi de suport tehnic centrat pe nevoile tale, incat sa poti remedia cu succes defectiunea. Suna-ne! E mai simplu cand ai alaturi parteneri de nadejde!

Bobina Bobcat 6671025 - calitate superioara pentru eficienta maxima!
Fiecare componenta din structura utilajului tau are misiunea sa, bine definita, care face ca intregul sa functioneze unitar. In sistemele hidraulice este un intreg lant in care piesele se sustin unele pe altele pentru a-si putea indeplini rolul. Aceasta bobina, spre exemplu, deschide si inchide circuitul de ulei din distribuitorul hidraulic. Este indispensabila functionarii optime a sistemului, de aceea te sfatuim sa nu faci rabat la calitate. De asemenea, ca sa previi defectiuni mai consistente, iti recomandam sa actionezi spre inlocuirea ei la primele semne de uzura.

Cu noi vei fi pregatit sa infrunti orice provocare!
De multe ori poate fi dificil sa gestionezi problemele tehnice inerente exploatarii utilajului tau. Evaluarea simptomelor si identificarea pieselor necesare iti da adesea batai de cap, iar noi ne-am gandit sa simplificam un pic lucrurile. Iti oferim consultanta tehnica gratuit! Beneficiezi de o identificare rapida si precisa a cauzei defectiunii si a remediilor necesare, primesti sfaturi pretioase legate de montaj sau mentenanta - totul adaptat nevoilor tale si pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Contacteaza-ne fara sfiala! Specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Garantie
Calitate garantata, nu-ti fa griji! Aceasta bobina Bobcat 6671025 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabile, dar, pentru orice eventualitate, vei gasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
Stim ce inseamna o zi de lucru pierduta, nu te vom lasa sa astepti prea mult. Iti livram aceasta bobina Bobcat 6671025 cat ai bate din palme. Suna-ne sau solicita o oferta online si piesa porneste catre tine! Daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Ca sa te bucuri de o functionare ca la carte, te sfatuim sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care stiu precis ce au de bifat incat totul sa mearga struna. Nu-ti pierde vremea si chiar banii cu surubari de ocazie, chiar de nu-ti pare mare scofala interventia in sine. Un montaj profesionist face diferenta! Daca ai nevoie, te punem in contact cu un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Specificatii tehnice

Voltaj - 12v
Cu mufa
Rezistenta - 10 Ohmi
Diametru exterior - 33mm
Diametru interior 13mm
Inaltime 37mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura