Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Case N13505

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
K4XORMZ9-AT
Out Of stock
Descriere
Asa-i cu utilajele! Din cand in cand, trebuie sa mai bibilesti cate ceva. O piesa cedeaza si o alta trebuie sa-i preia stafeta. Alege piese de calitate superioara si vei bijuteri mai rar la utilajul tau. Vei gasi la noi o gama generoasa de piese de schimb impecabile, intre care si acest gresor Case N13505 de care se pare ca ai acum nevoie. Un produs ce poarta amprenta Carraro, pregatit sa intre in actiune si sa contribuie la gresarea optima a pivotilor, usurand misiunea pompelor hidraulice. Este fiabil si foarte rezistent! Il ajuta otelul din care a fost fabricat.

Suna-ne si discuta cu specialistii nostri pentru a te asigura ca este fix piesa pe care o cauti pentru masinaria ta. Si de mai ai nevoie si de alte componente, echipa noastra le va identifica de indata. Stabilim care iti este necesarul tehnic si te ajutam sa iti mentii utilajul in forma, pregatit sa infrunte cele mai intense zile de lucru.

Gresor Case N13505 - pentru un plus de eficienta!
Desi este o piesa marunta si ai putea crede ca nu-i mare lucru de capul ei, gresorul nu-i deloc de lepadat, caci are o contributie importanta la functionarea optima a utilajului tau. Asigura o gresare mai usoara pivotilor, reducand astfel efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor. Castigul? - mai multa mobilitate si un plus de eficienta. Totodata, prin ceea ce face, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, un motiv in plus sa ii acorzi atentia cuvenita.

O dilema? O problema? Noi gasim solutia!
Defectiunile vin cand vor ele, iar tu te vezi nevoit sa le gasesti dichisul pentru a-ti repune utilajul in functiune. Stim ca nu-ti este usor! Si cum nici timpul nu tine cu tine in astfel de momente, ti-ar prinde bine ajutor specializat. Nu te mai framanta in cautarea solutiei potrivite. Cu atatea amanunte tehnice, te iau durerile de cap. In loc de antinevralgic, suna-ne pe noi! Iti luam durerea si iti dam la schimb solutia problemei tehnice care te-a pus pe jar. Totul devine mult mai simplu, caci am pus la cale un serviciu de consultanta de prima clasa. Si mai e si gratis! Incearca-l si tu!

Garantie
Pentru acest gresor Case N13505 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului. Desi nu credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza-le, pentru orice eventualitate.

Livrare
Vine, vine! Pregateste-te sa primesti acest gresor Case N13505 la scurt timp dupa plasarea comenzii online sau telefonic. Curierii cu care colaboram se misca impecabil si ti-l aduc in deplina siguranta. Dar poti veni si tu sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Montaj
Cand montajul lasa de dorit, chiar si cea mai cea piesa ar putea fi compromisa. Nu-ti risipi timpul si banii, asigura-i utilajului tau interventii tehnice de calitate. Cauta un profesionist cu experienta, vei avea siguranta ca totul va iesi asa cum ti-ai propus. Daca nu cunosti pe nimeni de incredere, iti trimitem noi o echipa profi sa te scoata din impas!

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura