Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Fiat Kobelco N13505

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
AJH3ZT71-AT
Out Of stock
Descriere
Daca de nipluri de gresare esti interesat, ai nimerit cum nu se putea mai bine! Iti punem la dispozitie unele impecabile, de calitate superioara, asa cum este chiar acest gresor Fiat Kobelco N13505 care ti-a facut cu ochiul. Un produs original Carraro pregatit sa faca fata celor mai dificile provocari. O fi el mic, insa calitatile sale deosebite il ajuta sa performeze cu maxima eficienta!

Cum ti s-ar parea sa poti lucra mult mai eficient, fara stresul inerentelor defectiuni si sa iti poti planifica mai bine activitatea? Ideal? Dar si posibil! Te vom invata cum sa actionezi pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima vreme indelungata. Cand intampini probleme tehnice, da-ne de veste! Venim in intampinarea nevoilor tale cu un adevarat arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate si cu suportul tehnic de care ai nevoie pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate. Suna-ne!

Gresor Fiat Kobelco N13505 - o alegere nemaipomenita pentru utilajul tau!
Desi este o piesa de dimensiuni reduse, gresorul are o misiune importanta in structura utilajului tau, caci asigura o gresare mai usoara pivotilor, ceea ce diminueaza din efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor. Creste mobilitatea, dar si eficienta si, in plus, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau. Caci fara o gresare corespunzatoare, acestea ar fi mult mai usor coplesite de uzura.

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!
Iti oferim un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Nu-i nevoie sa-ti mai consumi neuronii cautand raspunsuri si solutii. Domeniul tehnic este vast si dinamic si n-ai cum sa le stii pe toate, mai ales cand esti axat pe o alta activitate. Pentru tot ce tine de intretinerea utilajului tau, apeleaza la noi si vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti repune in functiune utilajul si a-l mentine in forma. Putem stabili si un plan personalizat de intretinere pentru el, ca sa scapi de-o grija pe termen lung. Dupa cum ti-am zis, nu te costa nimic sa ne ceri sfatul - bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Garantie
Acest gresor Fiat Kobelco N13505 merita din plin increderea ta, caci calitatea sa este garantata. Timp de 6 luni de la data achizitiei esti perfect acoperit impotriva eventualelor defecte de fabricatie de un certificat de garantie. Il regasesti in colet, alaturi de factura.

Livrare
Crezi ca nu stim cat de vital este sa ai cat mai rapid piesa care iti lipseste? Iti vei putea relua curand activitatea, caci iti livram acest gresor Fiat Kobelco N13505 cu viteza maxima. Ia legatura cu noi telefonic sau online si cere o oferta. Ti-l expediem de indata prin curier rapid. De asemenea, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Montaj
Orice interventie tehnica necesita atentie deosebita, caci de calitatea ei depind performantele utilajului tau. Trateaza problema responsabil si apeleaza la persoane specializate. Chiar de nu ti se pare mare scofala, sunt o serie de aspecte de care este bine sa se tina cont pentru a evita neplacerile ulterioare. Daca ai nevoie de un mester care stie precis ce are de facut ca sa mearga totul struna, da-ne un semn si rezolvam!

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura