Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Fiat Kobelco 9968021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 9968021
Cod produs
2IPB0JZD-ES
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa comanzi cu incredere acest excelent gresor Fiat Kobelco 9968021 si te bucuri de calitatea originala a unui produs indispensabil utilajului tau. Stim ca are o importanta atat de mare pentru utilajul tau, asa ca avem grija sa fim in permanenta aprovizionati cu suficiente nipluri.

Comanda astazi prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostru si primesti produsul chiar maine!

Rolul gresorului este acela de a preveni uzura prematura ce poate aparea la diverse componente ale utilajului, reducand in acelasi timp efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor si asigurand o gresare cat mai usoara a pivotilor.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii si nu vei regreta! Iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru fiecare piesa de care esti interesat.

Gresorul se afla in garantie pe perioada unui an de zile.

Coletul iti este livrat prin curierat rapid, oriunde te-ai afla in tara. Acceptam plata in sistem ramburs si ai avantajul de a verifica piesa inainte de a plati, astfel eliminand riscul oricarei posibile nemultumiri ulterioare. Daca vrei sa vii pana la sediul nostru din apropiere de Bucuresti pentru a ridica personal coletul, te asteptam aici!

Daca ai nevoie de o reparatie la o componenta a utilajului tau, doresti sa reconditionezi anumite elemente sau doar vrei sa te asiguri ca starea de functionare a acestora este perfecta, solicita-ne ajutorul si iti trimitem unul dintre numerosii mecanici cu care colaboram in intreaga tara, direct la punctul tau de lucru. Astfel, nici nu este nevoie sa te deplasezi, ai parte si de o manopera realizata corect, iar investitia pe termen lung este deosebit de avantajoasa.

Suna-ne acum si iti dam toate detaliile!

Specificatii tehnice

Filet Metric 6x1

Codul pentru acest produs: 2IPB0JZD-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura