Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor McCormick 3656920M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ISH2M9FR-AT
Out Of stock
Descriere
Priveste acest gresor McCormick 3656920M1 si observa precizia cu care este realizat pana in cel mai mic detaliu. Tehnologia de ultima generatie, alaturi de un otel cu proprietati speciale, fac ca aceasta piesa sa se ridice la cel mai inalt nivel de calitate. Intr-un domeniu atat de dinamic si plin de provocri, fiabilitatea si rezistenta sunt elemente-cheie, iar Carraro pune accent pe ele in orice situatie, la fiecare piesa pe care o creeaza. Lasa-te surprins de calitatile uimitoare ale unei piese pe care n-ai da prea multi bani la prima vedere. Si nici n-ai sa scoti prea mult din buzunar, caci are un pret foarte accesibil!

Alaturi de gama diversificata de piese de schimb destinate utilajelor, venim in intampinarea nevoilor tale cu o serie de servicii conexe, menite sa simplifice considerabil problemele tehnice pe care le intampini. Ai acces rapid la solutii de remediere personalizate pentru a imbunatati performantele utilajului tau si chiar a-i prelungi durata de viata. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Gresor McCormick 3656920M1 - nu cedeaza cu una, cu doua!
Desi este o piesa de dimensiuni reduse, gresorul are o misiune importanta in structura utilajului tau, caci asigura o gresare mai usoara pivotilor, ceea ce diminueaza din efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor. Creste mobilitatea, dar si eficienta si, in plus, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau. Caci fara o gresare corespunzatoare, acestea ar fi mult mai usor coplesite de uzura.

Ne mobilizam si te scoatem din impas!
Ori de cate ori defectiunile iti dau batai de cap, nu uita ca suntem aici si iti oferim consultanta gratuita! Serviciul nostru si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului, asadar, cand ai o nelamurire, contacteaza-ne! La fel si atunci cand nu dai de cap unei defectiuni sau ai nevoie de mai multe informatii pentru a alege piesele potrivite pentru utilajul tau. Echipa noastra de specialisti cunoaste toate secretele utilajelor si iti va oferi prompt cele mai eficiente solutii pentru a scapa de problemele care te framanta. Nu te sfii, cere-ne ajutorul!

Garantie
Calitate garantata! Acest gresor McCormick 3656920M1 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei ce acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabile, de altfel. Insa, pentru siguranta ta, documentele aferente le vei gasi in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta, caci orice defectiune te tine in loc. Nu te stresa! Iti trimitem acest gresor McCormick 3656920M1 in doi timpi si trei miscari! Curierii cu care colaboram se misca super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online sau vino sa ridici produsul chiar la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca iti este mai comod astfel.

Montaj
De calitatea montajului depind performantele oricarei piese. Geaba ai piesa de cea mai buna calitate, daca e montata ca-n plop. Cel mai bine este sa te adresezi unui profesionist experimentat, astfel nu-ti asumi riscul compromiterii piesei in cauza sau a celor conexe. De ai nevoie de unul, spune-ne si il trimitem la tine!

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura