Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Mahindra 006500383C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
IUBYNPTX-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de nipluri noi, te rezolvam! Acest gresor Mahindra 006500383C1 poarta amprenta calitatii Carraro si iti aduce multiple beneficii in structura utilajului tau. Este o alegere excelenta pentru a inlesni gresarea pivotilor si a te bucura de functionarea optima a articulatiilor.

De altfel, orice piesa ai avea nevoie, poti fi sigur ca dai de ea pe aici. Si nici nu-i nevoie sa depui eforturi prea mari - suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Le expui pe scurt datele problemei, iar ei vor identifica rapid cele mai bune solutii de remediere, incat sa te poti bucura din nou de performante excelente din partea utilajului tau.

Gresor Mahindra 006500383C1 - pentru functionarea optima a utilajului tau!
Chiar daca este o piesa de dimensiuni reduse, acest gresor Mahindra 006500383C1 ii este de mare ajutor utilajului tau. Asigura o gresare mai usoara pivotilor, reducand efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor, pentru mai multa mobilitate si eficienta. Prin misiunea pe care o indeplineste, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, ceea ce nu poate decat sa te bucure si sa te ajute.

Ai nevoie de ajutor? Ne mobilizam pentru tine!
Cand ai dubii privind compatibilitatea unei piese ori nu reusesti sa descalcesti itele problemei tehnice aparute, cere-ne ajutorul! Prin serviciul nostru de consultanta, beneficiezi de tot sprijinul informational necesar, astfel incat sa adopti cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau. Sfatul potrivit in momentele dificile te scuteste de multe neplaceri si eforturi inutile. Contacteaza-ne! Mai ales ca nu ai costuri suplimentare. Consultanta este gratuita!

Garantie
Te asteptai sau nu, pentru acest gresor Mahindra 006500383C1 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca n-ai vreme de pierdut, insa ne vom misca super rapid. Acest gresor Mahindra 006500383C1 va porni catre tine imediat ce plasezi comanda telefonic sau online! Ai si posibilitatea de a ridica piesa sau piesele de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este mai comod.

Montaj
Orice interventie tehnica trebuie tratata cu atentie si responsabilitate. Pentru a te asigura ca totul va functiona ca la carte, cel mai bine este sa apelezi la persoane specializate. Poate nu ti se pare mare scofala, insa sunt o serie de aspecte de care este bine sa se tina cont pentru evitarea neplacerilor ulterioare. Daca ai nevoie de un mester care stie ce are de facut, da-ne un semn si rezolvam!

Specificatii tehnice

Filet metric 6×1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura