Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Randon 219000979

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
FEMNC04U-AT
Out Of stock
Descriere
Te scoatem din impas! Avem pentru tine un gresor Randon 219000979 nemaipomenit, fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate. Nu se sperie de provocarile dificile, asigurand gresarea optima, pentru un plus de eficienta in functionarea utilajului tau. Este fabricat dintr-un otel special care ii confera fiabilitate si este foarte rezistent desi n-ai zice vazandu-l atat de firav. Faci o alegere excelenta cu el!

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb de top la preturi accesibile, ca tu sa-ti poti mentine cu usurinta utilajul sanatos, pregatit pentru orice provocare. Cand constati simptome neplacute din partea utilajului tau, da-ne de veste si vom stabili care e cauza, dar si remediul potrivit pentru a-l scapa de problema. Echipa noastra este la datorie si are o multime de informatii pretioase pentru tine! Suna-ne!

Gresor Randon 219000979 - calitatea face diferenta!
Fiecare componenta a utilajului tau are rolul sau clar, bine definit, in intregul lant de procese care au loc. Nu te poti lipsi de vreuna, caci echilibrul functionarii utilajului tau ar fi afectat. Gresorul, asa mic cum il vezi, nu-i de neglijat, caci este direct implicat in procesul de gresare a pivotilor. Prin contributia sa, efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor este diminuat. In plus, creste mobilitatea, dar si eficienta. Totodata, asigurand o gresare optima, impiedica uzura prematura a componentelor utilajului tau.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic - cum preferi!
Atunci cand ai dubii privind compatibilitatea unei piese sau cand nu reusesti sa descalcesti itele problemei tehnice aparute, prinde bine o parere avizata. Prin serviciul nostru de consultanta, beneficiezi de tot sprijinul informational necesar pentru a aplica cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau. Sfatul potrivit la momentul potrivit te va scuti de multe eforturi si cheltuieli. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Poti comanda linistit, caci esti pe deplin asigurat. Pentru acest gresor Randon 219000979 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului. Nu credem ca va fi nevoie sa le folosesti, insa pastreaza-le, just in case!

Livrare
Stim cat de important este sa faci rost rapid de piesa de care ai nevoie, astfel ca acest gresor Randon 219000979 va ajunge la tine super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si il expediem de indata. Iar de esti pe aproape, poti sa vii sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect, de preferat de un profesionist, ca sa fii sigur ca nu te trezesti si cu alte surprize neplacute. Daca nu stii la cine sa apelezi, spune-ne si se rezolva! Avem colaboratori de incredere in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura