Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Terex 6194111M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OZK90P4W-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te stresa! O defectiune poate fi doar un scurt ragaz ca sa-ti tragi sufletul. De rezolvarea ei ne ocupam noi! Avem pentru tine un gresor Terex 6194111M1 de nota zece cu felicitari chiar, pentru ca este o piesa originala Carraro, super fiabila si rezistenta. N-are sa te lase balta prea curand, iar performantele sale cu siguranta te vor surprinde. Asigura ca la carte gresarea, fiind pregatit sa infrunte cele mai dificile conditii de exploatare fara sa cracneasca.

Este foarte important sa ii oferi utilajului tau produse de cea mai buna calitate pentru a-l mentine in forma cat mai mult timp. Ca doar n-ai chef sa investesti prea curand intr-unul nou. Si, cum ti-l ingrijesti, asa il ai. Apeleaza la noi cu toata increderea ori de cate ori ai de-a face cu probleme tehnice. Avem ac de cojocul oricarei defectiuni. Suna-ne si preluam noi fraiele problemei, oferindu-ti solutiile potrivite si asistenta la fiecare pas. Chiar si cu montajul te ajutam!

Gresor Terex 6194111M1 - ar unge si sufletul daca n-ar fi de otel!
Fiecare componenta a utilajului tau are rolul sau clar, bine definit, in intregul lant de procese care au loc. Nu te poti lipsi de vreuna, caci echilibrul functionarii utilajului tau ar fi afectat. Gresorul, asa mic cum il vezi, nu-i de neglijat, caci este direct implicat in procesul de gresare a pivotilor. Prin contributia sa, efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor este diminuat. In plus, creste mobilitatea, dar si eficienta. Totodata, asigurand o gresare optima, impiedica uzura prematura a componentelor utilajului tau.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic - cum preferi!
Atunci cand ai dubii privind compatibilitatea unei piese sau cand nu reusesti sa descalcesti itele problemei tehnice aparute, prinde bine o parere avizata. Prin serviciul nostru de consultanta, beneficiezi de tot sprijinul informational necesar pentru a aplica cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau. Sfatul potrivit la momentul potrivit te va scuti de multe eforturi si cheltuieli. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Poti comanda linistit, caci esti pe deplin asigurat. Pentru acest gresor Terex 6194111M1 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului. Nu credem ca va fi nevoie sa le folosesti, insa pastreaza-le, just in case!

Livrare
Stim cat de important este sa faci rost rapid de piesa de care ai nevoie, astfel ca acest gresor Terex 6194111M1 va ajunge la tine super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si il expediem de indata. Iar de esti pe aproape, poti sa vii sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect, de preferat de un profesionist, ca sa fii sigur ca nu te trezesti si cu alte surprize neplacute. Daca nu stii la cine sa apelezi, spune-ne si se rezolva! Avem colaboratori de incredere in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura