Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Case 85805984

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
U5WXPDKA-AT
Out Of stock
Descriere
Vezi bine ca fara un niplu de gresare, functionarea utilajului tau are de suferit. Nu-ti fa probleme! Acest gresor Case 85805984 este pregatit sa-si demonstreze calitatile surprinzatoare. Dimensiunile sale reduse nu-l fac sa ramana mai prejos, caci nu-i o piesa oarecare, ci una originala Carraro, fabricata dintr-un otel special care il ajuta sa reziste conditiilor adesea dificile de exploatare. Un pispirel o fi el, dar sa stii ca duce mult si bine, n-ai treaba cu el.

Daca nu esti sigur ca s-ar potrivi, nu costa nimic sa ne intrebi. Specialistii nostri raspund prompt solicitarilor tale si le poti cere sfatul in orice chestiune tehnica de care te-ai lovit. Vor identifica solutia cea mai buna pentru utilajul tau, minimizandu-ti eforturile si maximizand performantele acestuia. Suna-ne!

Gresor Case 85805984 - o alegere isteata!
Desi este o piesa marunta si ai putea crede ca nu-i mare lucru de capul ei, gresorul nu-i deloc de lepadat, caci are o contributie importanta la functionarea optima a utilajului tau. Asigura o gresare mai usoara pivotilor, reducand astfel efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor. Castigul? - mai multa mobilitate si un plus de eficienta. Totodata, prin ceea ce face, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, un motiv in plus sa ii acorzi atentia cuvenita.

O dilema? O problema? Noi gasim solutia!
Defectiunile vin cand vor ele, iar tu te vezi nevoit sa le gasesti dichisul pentru a-ti repune utilajul in functiune. Stim ca nu-ti este usor! Si cum nici timpul nu tine cu tine in astfel de momente, ti-ar prinde bine ajutor specializat. Nu te mai framanta in cautarea solutiei potrivite. Cu atatea amanunte tehnice, te iau durerile de cap. In loc de antinevralgic, suna-ne pe noi! Iti luam durerea si iti dam la schimb solutia problemei tehnice care te-a pus pe jar. Totul devine mult mai simplu, caci am pus la cale un serviciu de consultanta de prima clasa. Si mai e si gratis! Incearca-l si tu!

Garantie
Pentru acest gresor Case 85805984 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului. Desi nu credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza-le, pentru orice eventualitate.

Livrare
Vine, vine! Pregateste-te sa primesti acest gresor Case 85805984 la scurt timp dupa plasarea comenzii online sau telefonic. Curierii cu care colaboram se misca impecabil si ti-l aduc in deplina siguranta. Dar poti veni si tu sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Montaj
Cand montajul lasa de dorit, chiar si cea mai cea piesa ar putea fi compromisa. Nu-ti risipi timpul si banii, asigura-i utilajului tau interventii tehnice de calitate. Cauta un profesionist cu experienta, vei avea siguranta ca totul va iesi asa cum ti-ai propus. Daca nu cunosti pe nimeni de incredere, iti trimitem noi o echipa profi sa te scoata din impas!

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura