Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa Komatsu CA145654

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2EBF6G75-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o exploatare sigura si eficienta a echipamentului, este important sa ii procuri piese de schimb originale. Acestea sunt mult mai rezistente decat piesele producatorilor alternativi si prezinta un nivel superior de siguranta in deplasare. Planetara completa Komatsu CA145654 este propunerea noastra si a specialistilor. Piesa aceasta este perfect realizata de catre Carraro. Niciun detaliu nu a fost lasat la voia intamplarii. A fost testata si ras-testata sa reziste cat mai mult si cat mai bine.

Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie daca vrei sa verifici compatibilitatea pieselor de care esti interesat cu utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi daca mai ai intrebari sau daca ai nevoie de informatii suplimentare. Iti vom raspunde prompt la cele mai dificile intrebari legate de produse sau servicii pentru ca tu sa fii multumit. Incearca sa faci montajul cu echipa noastra de mecanici! Sunt foarte buni si pot face interventia chiar la punctul tau de desfasurare al activitatii!

Planetara completa Komatsu CA145654 - realizeaza un montaj sigur!
Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Cere consultanta gratuita!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Planetara completa Komatsu CA145654 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Planetara completa Komatsu CA145654 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura