Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa Terex 6194032M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
6YJDKPBR-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pregatita in depozit la un pret special planetara completa Terex 6194032M91 - o piesa de calitate garantata. Este o piesa originala, foarte rezistenta. Cel mai durabil material a intrat in compozitia sa. Produsul este fabricat de Carraro si ai siguranta ca este de calitate superioara! Se poate comanda oricand direct pe site-ul firmei sau apeland la numerele de telefon afisate. Vei gasi piesa ori de cate ori ai nevoie pe rafturile noastre. Ea iti va fi livrata cu un certificat de garantie.

Ai nevoie de verificarea rapida a compatibilitatii produsului cu utilajul pe care doresti sa il montezi? Contacteaza consultantii nostri pentru a obtine informatiile necesare. Ei sunt cei mai buni in domeniu si cunosc absolut toate detaliile despre utilajele grele si piesele din componenta lor. Cu ajutorul lor, in sfasit echipamentul tau va putea sa scape de toate avariile care il tin departe de munca. Cauta pe site numerele de telefon si suna acum!

Planetara completa Terex 6194032M91 - insotita de certificat de garantie!
Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Planetara completa Terex 6194032M91 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta planetara completa Terex 6194032M91 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura