Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa Gehl L500910

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl L500910
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti aceasta planetara completa Gehl L500910 originala, la un pret foarte avantajos.
Datorita calitatii ridicate a piesei, a fiabilitatii sale si a perioadei lungi de exploatare pe care o poate asigura, mai multi fabricanti au ales aceasta planetara ca fiind solutia optima pentru echipamentele lor.

Este piesa de care ai nevoie? Poti plasa si tu o comanda cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau printr-un apel telefonic.

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara completa Gehl L500910 si chiar maine o poti avea!
Pentru ca nevoile tale de piese de schimb si bugetul alocat in acest scop sunt importante si pentru noi, putem livra acest produs ca ansamblu complet sau ca piese ce il compun, in functie de cerintele tale.
Daca ai nevoie de asistenta la alegerea pieselor sau la verificarea compatibilitatii acestora cu utilajul din dotare, adreseaza-te cu incredere unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Venim in intampinarea ta cu oferte si solutii complete, care sa raspunda nevoilor pe care le ai in acest moment.
Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor care te intereseaza din oferta noastra si te punem in legatura rapid cu mecanicii nostri, aflati in apropierea punctului tau de lucru. Nu ezita, profita de ofertele noastre, ia legatura cu noi!

Planetara completa Gehl L500910 noua va ajunge la tine insotita de factura si certificatul ei de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Livram aceasta planetara completa Gehl L500910 noua in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica planetara direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi intr-o zi lucratoare.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta.
Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.
Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti.
Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice
Ansamblul planetar complet din imagini este format din:
Planetara lunga
Homocinetica
Planetara scurta
2 cruci de planetara
Saiba + siguranta butuc

Cod produs: 8T95NZ6W-E
Trimite mesaj
Din Gura in Gura