Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland TS6040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS6040
Cod produs
UMOZVGXS-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca n-ai ajuns aici de placere, dar te vom ajuta sa scapi rapid si eficient de problema care te-a indreptat catre noi. Iti propunem un rulment butuc punte fata New Holland TS6040 de inalta calitate, pentru a rezolva pe termen lung problema. Ca doar si tu iti doresti cat mai putine reparatii. Chiar daca pare atat de delicat, ca o bijuterie, te poti baza pe capacitatile lui in cele mai dificile situatii. Doar este o piesa originala Carraro, nu te va dezamagi!

Nu te sfii sa ne contactezi cand se iveste nevoia inlocuirii vreunei piese sau atunci cand nu esti sigur ce anume sa alegi. Specialistii nostri vor fi bucurosi sa te sfatuiasca. Produsele noastre de calitate ireprosabila, alaturi de serviciile conexe pe care ti le oferim iti vor asigura rezultate maxime. Suna-ne!

Rulment butuc punte fata New Holland TS6040 - o alegere nemaipomenita!
Rulmentul este o piesa atat de uzuala, incat n-ai zice ca-i mare scofala de capul lui. Insa misiunea sa este una extrem de importanta in arhitectura tractorului tau. Asta deoarece asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti. In plus, designul sau inovator asigura o frecare redusa si iti garanteaza o functionare indelungata, fara probleme. Daca ai grija ca si lubrifierea sa fie in parametri optimi, duce mult si bine si te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Probleme tehnice? Solutii la indemana!
Serviciul nostru de consultanta va inlesni insanatosirea utilajului tau. Avem solutii pentru orice problema tehnica, oricat de complicata ti s-ar parea si, decat sa-ti bati capul de unul singur, mai bine ne ceri ajutorul. Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor care vor identifica remediile cele mai eficiente si vei primi si informatii pretioase legate de montaj si mentenanta. Toate acestea fara costuri suplimentare, caci este un serviciu pe care ti-l oferim gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Produsele noastre vin insotite de factura si de un certificat de garantie, iar acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland TS6040 nu face exceptie. Timp de 6 luni de la data facturarii esti perfect acoperit impotriva eventualelor defecte de fabricatie pe care lea-r putea avea. Putin probabil sa ai nevoie de ele, insa vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca timpul tau e pretios, si nu ti-l vom irosi. Iti livram acest rulment butuc punte fata New Holland TS6040 super rapid! Trebuie doar sa ne contactezi online sau telefonic si sa ne spui ca il vrei, iar el porneste catre tine. Sau, daca-ti e mai usor, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. De ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi, in orice zona a tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura