Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland TM120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM120
Cod produs
ISBA562R-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai remarcat niste zgomote metalice sau ai constatat ca rotile se misca mai greoi sau mai anapoda, pesemne a cedat un rulment. Ce sa-i faci, nici rulmentii nu sunt nemuritori. Insa nu te stresa, solutii exista si sunt la indemana ta. Acest rulment butuc punte fata New Holland TM120 este conceput sa reziste vreme indelungata. Aliajul metalic dur din care este confectionat ii asigura rezistenta si fiabilitatea necesara in orice conditii. O piesa originala Carraro impecabila, pe care te poti baza!

Si ori de cate ori mai dai de necaz si se mai strica una-alta, ia legatura cu noi! In sumedenia de piese de schimb de top din depozitul nostru, gasim noi ac de cojocul problemei. Beneficiezi de suport tehnic, ca sa nu-ti mai bati tu capul cu identificarea sursei neplacerilor tale. Suna-ne! Va fi mai simplu decat crezi sa iti mentii utilajul in forma!

Rulment butuc punte fata New Holland TM120 - pentru eficienta maxima!
De rulmenti a auzit mai toata lumea, sunt piese uzuale, indispensabile masinariei tale. Daca te-ai intrebat care este rolul lor in maruntaiele utilajului tau, afla ca acestia transfera greutatea utilajului catre roti, fiind componente de baza ale transmsiei. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, iar designul sau inovator asigura o frecare redusa. Datorita lui, componentele sunt protejate impotriva uzurii si, in plus, economisesti si combustibil. Mentine-i lubrifierea in parametri optimi si ii vei prelungi durata de viata.

Ai dubii sau nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Serviciul nostru de consultanta este pe baricade si iti va oferi toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice obstacol tehnic legat de utilajul tau. Fie ca e vorba de compatibilitatea unei piese ori de oportunitatea inlocuirii sale, fie ca efectiv nu stii ce sa-i faci utilajului tau pentru a-l repune in functiune, contacteaza-ne! Avem solutii, oricat de complicata ar fi problema tehnica. In plus, consultanta este gratuita!

Garantie
Acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland TM120 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie nevoie de ele, dar pentru orice eventualitate, vei regasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta, asadar iti vom livra acest rulment butuc punte fata New Holland TM120 super rapid! Porneste catre tine imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic. Iar daca esti prin apropiere si vrei sa ne faci o vizita, poti sa ridici chiar tu coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Oricat de calitativa ar fi piesa, nu neglija importanta montajului. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, este esential ca montajul sa fie efectuat corespunzator. Altfel, exista riscul ca aceasta sa nu-si faca treaba asa cum ar trebui sau chiar sa fie compromisa. Si mai pot aparea si alte surprize neplacute in sistem. Cand inlocuiesti un rulment, ideal ar fi sa ii inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, te sfatuim sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, trebuie doar sa ne spui!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura