Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland TL100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL100
Cod produs
JE98AS1Y-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze la maxima capacitate si sa poti lucra nestingherit de defectiuni cat mai mult timp, alege piese de cea mai buna calitate, care pot infrunta fara probleme cele mai solicitante conditii de exploatare. Un rulment robust si fiabil, cum este acest rulment butuc punte fata New Holland TL100 la care te-ai oprit acum, ii va asigura utilajului tau cadrul optim de miscare. Rezista la datorie mult si bine, caci da dovada de rezistenta sporita gratie metalului special din care a fost fabricat. O piesa originala Carraro ce merita din plin increderea ta! Este compatibil si cu modelul New Holland TL100A.

Afla mai multe despre el si cum iti poate ajuta utilajul de la specialistii nostri. Pornind de la datele concrete ale problemei tale, solutiile se vor contura imediat, iar piesele de care ai nevoie pornesc spre tine in cel mai scurt timp. Stim ce inseamna o zi de munca pierduta si ne straduim sa-i limitam cat mai mult impactul. Alaturi de noi, iti va fi mult mai usor sa iti mentii utilajul in forma. Suna-ne!

Rulment butuc punte fata New Holland TL100 - pentru o functionare excelenta vreme indelungata!
De rulmenti a auzit mai toata lumea, sunt piese uzuale, indispensabile masinariei tale. Daca te-ai intrebat care este rolul lor in maruntaiele utilajului tau, afla ca acestia transfera greutatea utilajului catre roti, fiind componente de baza ale transmsiei. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, iar designul sau inovator asigura o frecare redusa. Datorita lui, componentele sunt protejate impotriva uzurii si, in plus, economisesti si combustibil. Mentine-i lubrifierea in parametri optimi si ii vei prelungi durata de viata.

Ai dubii sau nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Serviciul nostru de consultanta este pe baricade si iti va oferi toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice obstacol tehnic legat de utilajul tau. Fie ca e vorba de compatibilitatea unei piese ori de oportunitatea inlocuirii sale, fie ca efectiv nu stii ce sa-i faci utilajului tau pentru a-l repune in functiune, contacteaza-ne! Avem solutii, oricat de complicata ar fi problema tehnica. In plus, consultanta este gratuita!

Garantie
Acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland TL100 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie nevoie de ele, dar pentru orice eventualitate, vei regasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta, asadar iti vom livra acest rulment butuc punte fata New Holland TL100 super rapid! Porneste catre tine imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic. Iar daca esti prin apropiere si vrei sa ne faci o vizita, poti sa ridici chiar tu coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Oricat de calitativa ar fi piesa, nu neglija importanta montajului. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, este esential ca montajul sa fie efectuat corespunzator. Altfel, exista riscul ca aceasta sa nu-si faca treaba asa cum ar trebui sau chiar sa fie compromisa. Si mai pot aparea si alte surprize neplacute in sistem. Cand inlocuiesti un rulment, ideal ar fi sa ii inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, te sfatuim sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, trebuie doar sa ne spui!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura