Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland T6020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6020
Cod produs
1KLQTJ8M-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te necaji! E drept ca ti-a dat ceva de furca, insa acum esti aici, iar noi avem solutia salvatoare. Si pentru ca nu ne multumim cu putin, iti propunem un rulment butuc punte fata New Holland T6020 impecabil, fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate. Merita din plin increderea ta, caci are la baza o tehnologie de ultima generatie si un metal special care ii confera fiabilitate si rezistenta exceptionale. Lubrifiat corespunzator, ramane la datorie vreme indelungata si isi face treaba excelent!

Si avem o multime de alte piese la fel de calitative, incat oricare ti-ar fi problema tehnica, iti vom oferi remediul potrivit de indata. Primesti rapid piesele de care ai nevoie, caci suntem bine aprovizionati, iar ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite, beneficiezi de suportul consultantilor nostri. Sa mai spunem si ca iti putem asigura inclusiv montajul? Suna-ne si vei descoperi avantajele colaborarii noastre!

Rulment butuc punte fata New Holland T6020 - o alegere inspirata!

Pare o piesa simpla si nici prea mare nu este, insa misiunea rulmentului nu e deloc usoara. Intreaga greutate a utilajului il apasa si el trebuie sa o transfere optim catre roti, astfel incat acesta sa se poata misca impecabil. Designul sau inovator asigura o frecare redusa, ceea ce confera protectie celorlalte componente ale ansamblului, dar iti aduce si economii de combustibil. Pentru a-i mentine eficienta si calitatile la nivel maxim, asigura-i o lubrifiere corespunzatoare si cantitativ, si calitativ. Conteaza!

Avem grija sa scapi de griji!

Intelegem prin ce treci cand intampini probleme tehnice, caci ele vin la pachet cu o sumedenie de batai de cap si neplaceri. Sa nu mai vorbim de cheltuieli. Insa daca ai la indemana ingredientele potrivite, obstacolele sunt mai usor de depasit. Un ingredient-cheie este serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Te va scuti de o multime de eforturi si te va ajuta sa imbunatatesti performantele utilajului tau cu costuri minime. Profita si tu! Contacteaza-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura