Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland LB110.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110.B
Cod produs
A3CS7KXO-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te lasa infrant de o defectiune! Acest rulment butuc punte fata New Holland LB110.B vine cu forte proaspete pentru revigorarea transmisiei utilajului tau. Este extrem de rezistent si de fiabil, fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate si iti va oferi performante excelente pe termen lung. Chiar daca sarcinile sunt grele si conditiile severe, se descurca de minune. Pune-l la incercare!

Cand intampini probleme tehnice, vei gasi la noi toate resursele necesare pentru a le depasi. Nu facem rabat la calitate si iti oferim piese impecabile, cu ajutorul carora utilajul tau se va mentine in forma maxima. Ca sa stii ce, cum si cand sa inlocuiesti, or sa-ti prinda numai bine recomandarile consultantilor nostri. Nu sta pe ganduri, suna-ne cand dai de greu!

Rulment butuc punte fata New Holland LB110.B - o alegere nemaipomenita!
Poate parea o piesa banala, caci cine n-a auzit de rulmenti? Dar nu toata lumea stie cu ce se ocupa ei. Si, desi nu au dimensiuni prea mari, au o misiune cam dificila. Rulmentul acesta asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti, mentinand echilibrul acestuia. Designul sau inovator minimizeaza frecarea, protejand astfel componentele ansamblului si garantand o functionare excelenta pe termen lung. Consumul de combustibil este si el redus. Tot ce ai de facut pentru a te bucura din plin de performantele rulmentului este sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim ca timpul te preseaza si n-ai intotdeauna ragazul sa te documentezi, dar nu te stresa! Specialistii nostri s-au documentat pentru tine si, ori de cate ori te afli in impas, le poti cere ajutorul si ti-l ofera gratis, caci ai la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni, fie ai ca ai dubii in ce priveste compatibilitatea vreunei piese, gasesti la noi raspunsuri clare, la obiect. Ba chiar poti face rost si de un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Garantie
Calitate garantata! Acest rulment butuc punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB110.B este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, extrem de slabe sanse sa fie nevoie sa-l folosesti, dar ca sa fie totul in regula, il regasesti alaturi de factura in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca vrei piesa cat mai rapid, dar nu-ti fa griji! Iti expediem acest rulment butuc punte fata New Holland LB110.B imediat ce plasezi comanda online sau telefonic. Ajunge la tine in doi timpi si trei miscari! Iar daca-ti este mai comod, poti veni chiar tu dupa el la noi la sediu, in apropierea Capitalei.

Montaj
Ca sa te bucuri pe deplin de performantele noii piese, apeleaza pentru montaj la persoane specializate, care vor sti exact ce au de facut ca lucrurile sa mearga de la foarte bine in sus. Daca tii la investitia ta, n-ai vrea s-o vezi risipita din pricina unui montaj necorespunzator. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata si iti recomandam sa ii inlocuiesti si perechea, pentru maxima eficienta. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului inlocuind simeringul de butuc. Daca ai nevoie de ajutor pentru montaj, da-ne de veste!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura