Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Agrale 8012.103.010.00.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
0Q3AC8BK-AT
Out Of stock
Descriere
Acest gresor Agrale 8012.103.010.00.2 nu-i o piesa oarecare, este un produs original Carraro, ceea ce iti garanteaza calitatea si eficienta sa in exploatare. Merita din plin increderea ta, caci nu cedeaza cu una cu doua in fata factorilor de uzura, contribuind din plin la functionarea optima a utilajului tau. Convinge-te!

Uita de stresul defectiunilor! Apeleaza la noi cu incredere, te vom ajuta sa depasesti obstacolele. Piese de schimb de top, dar si servicii conexe pe masura sunt o parte din ingredientele cu care te intampinam. Plusam cu pasiunea si dedicarea echipei noastre, pentru a-ti oferi o experienta nemaipomenita. Suna-ne cand dai de greu!

Gresor Agrale 8012.103.010.00.2 - mizeaza pe calitate!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, isi are misiunea sa in structura utilajului tau. Cele marunte si aparent neinsemnate se pot dovedi de mare ajutor. Spre exemplu, acest gresor Agrale 8012.103.010.00.2 reduce efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor, asigurand totodata o gresare mai usoara a pivotilor. Prin actiunea sa, previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, prelungindu-le astfel durata de viata.

Ai nevoie de mai multe informatii? Noi iti oferim consultanta gratuita!
Stim ca de multe ori nu este suficient sa achizitionezi o piesa ori mai multe, caci sunt atatea alte aspecte care iti trec prin cap, dar si altele de care trebuie sa tii cont si poate nu le cunosti. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica, ne-am propus sa-ti limpezim toate neclaritatile si sa-ti sustinem eforturile de a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Contacteaza-ne fara ezitare, mai ales ca e gratis!

Garantie
Chiar daca este o piesa atat de simpla, nu inseamna ca il tratam cu superficialitate. Eventualele defecte de fabricatie pe care acest gresor Agrale 8012.103.010.00.2 le-ar putea avea sunt acoperite de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii.

Livrare
Stim cat de pretios e timpul tau si ne asiguram ca vei primi acest gresor Agrale 8012.103.010.00.2 in cel mai scurt timp posibil. Ti-l livram super rapid, in orice colt al tarii te-ai afla! Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Iar daca esti pe-aproape, poti trece pe la sediul nostru aflat in apropierea Capitalei.

Montaj
Ca sa te bucuri de o functionare impecabila, nu lasa orice ageamiu sa-si bage mainile in maruntaiele utilajului tau. Apeleaza la profesionisti, chiar daca nu ti se pare mare filosofie. La cerere, iti putem asigura interventii punctuale sau complexe, efectuate de personal specializat. Da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere din apropierea ta!

Specificatii tehnice
Filet metric 6×1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura