Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
TGFRXSEB-IA
Out Of stock
Descriere
Calitatea este performanta, eficienta si rezistenta. Calitatea este productivitate. Si nu uita, calitatea este economie in timp! Atunci cand alegi sa cumperi de la noi, alegi calitatea! Acest rulment pinion atac Terex 820 este un element indispensabil utilajului tau! Iar rolul covarsitor pe care il are te obliga sa iei masuri de la primele semne de uzura. Comanda un rulment fabricat de Carraro in uzinele din Japonia! Vei avea garantia ca produsul achizitionat va ajuta la buna functionare a sistemului de transmisie.

Asculta sfatul batranilor! Nu sunt batrani, dar au experinta multa tehnicienii nostri! Ei spun ca cel mai bine este sa inlocuiesti rulmentii simultan. Vei asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta miscare nu va avea excentricitate sau joc fata de axa. Inlocuieste si simeringul. Acest element va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca ii asculti, aceste componente vor functiona optim multa vreme de aici inainte!

Rulment pinion atac Terex 820 - cea mai potrivita solutie tehnica!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator Terex 820 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Terex 820 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura