Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator Terex 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 760
Cod produs
VDX7B8E9-IA
Out Of stock
Descriere
Vino la noi si gasesti in ofertele noastre toate componentele de care ai nevoie! Acest rulment pinion atac Terex 760 necesar utilajului este aici! Este pregatit sa plece la tine de indata ce il comanzi. Nu intarzia sa schimbi componenta uzata de pe buldoexcavatorul tau! In oferta noastra gasesti un produs original, realizat cu grija si facut sa reziste in fata solicitarilor la care este supus zilnic utilajul. Rulmentul acesta este realizat in Japonia sub grija directa a producatorului de piese de schimb Carraro!

Opteaza pentru montarea lor in pereche. Rulmentii vor asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea din fata trebuie inlocuit tot acum. Trebuie sa etansezi optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea buldoexcavatorului. Regulile sunt facute ca sa fie urmate, nu incalcate! Altfel, in timpul activitatii tale te vei impiedica des de o astfel de avarie. Cauza va fi un montaj deficitar.

Rulment pinion atac Terex 760 - ofera siguranta in timpul exploatarii!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Rulment pinion atac pentru buldoexcavator Terex 760 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Terex 760 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura