Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860, Terex TX860
Cod produs
P03LHYVB-A-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering pinion atac buldoexcavator Terex 860 este o piesa super solicitata, foarte bine cotata printre reperele din gama sa, ce completeaza mereu colectiile noastre de produse. Magazinul nostru online reflecta oricand eforturile pe care le-am facut, pentru a oferi clientilor piese de schimb cu adevarat utile, super rezistente si moderne. Cum iti dai seama daca ai facut alegerea corecta? Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu.

Totodata, aici te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional! O piesa de calitate nu trebuie sa iti goleasca portofelul, iar noi stim asta. Deoarece vrem sa iti oferim un suport real, aici vei gasi cele mai rentabile preturi de pe piata. Nu esti inca convins? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Cere astazi oferta pentru un asemenea simering pinion atac buldoexcavator Terex 860 si il vei obtine la un pret redus!
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Experienta ta tehnica va fi una completa cu ajutorul serviciului nostru gratuit de consultanta!
Raspundem cu promptitudine solicitarilor tale, intrucat tot ceea ce facem este din dorinta de a oferi mereu mai mult clientilor nostri. Suntem gata sa te ajutam pentru ca piesa pe care o alegi sa fie sigur compatibila cu modelul pe care il detii, dar si sa iti facem recomandari si contacte sigure pentru montaj! Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul, iar intretinerea lui pe termen lung nu va mai fi o povara. Cunoastem si cei mai buni mecanici din Romania, asa ca te vom ajuta si la montaj!

Acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Terex 860 este un produs asigurat din partea producatorului, intrucat se livreaza alaturi de un certificat de garantie (valabil pe o perioada de 6 luni). Certificatul iti va fi incredintat la primirea coletului, alaturi de factura, si se poate folosi atunci cand apar defectiuni din fabrica.

Poti achizitiona acest simering pinion atac buldoexcavator Terex 860 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri de vanzari. Poti, de asemenea, sa inregistrezi o cerere in site-ul firmei, iar datele tale vor fi imediat prelucrate. Expedierea produselor noastre se face in general in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Comenzile pot fi ridicate si personal, bineinteles, din cadrul sediului nostru din apropiere de Bucuresti.

Monteaza acest simering alaturi de un profesionist cu experienta, pentru a evita neplacerile! Daca nu esti sigur ca vei primi un serviciu bun, nu ezita sa vorbesti cu noi, pentru a gasi o varianta mai buna pentru tine. Este momentul oportun sa verifici si elementele conexe, pentru o imbunatatire completa. In acest caz, se recomanda inlocuirea rulmentilor ce asigura sustinerea pinionului. Extrem de important: elementul ce penetreaza simeringul la interior necesita o atentie deosebita, intrucat daca se misca, simeringul poate sa sufere modificari. Cel mai corect ar fi sa nu aiba joc.

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon). Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Se poate monta si pe modelul Terex TX860.

Codul produsului: P03LHYVB-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura