Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
H7GB46FY-A
Out Of stock
Descriere
Te poti baza pe puterea de etanseitate a acestui simering pinion atac Terex 820 ori de cate ori trebuie sa faci modificari in sistemul de transmisie finala! Produsul nostru este conceput sa protejeze permanent angrenajul si sa-l fereasca pe acesta de uzura prematura, ceea ce il face o super investitie pe termen lung! Simeringul este extrem de fiabil si rezistent si poarta timbrul producatorului Original Carraro. Cu o asemenea reputatie, chiar il poti achizitiona fara grija, intrucat a fost prelucrat duopa cele mai moderne standarde. Ne straduim sa il regasesti permanent la noi in depozit si sa il livram rapid, in orice zona din tara!

In cazul depozitului nostru, exista un principiu clar de selectie al pieselor de schimb, in functie de calitatea lor. Acest principiu il face pe client sa revina ori de cate ori trece prin dificultati, dependent atat de echipamentele noastre, cat si de serviciul de consultanta tehnica! Intra si tu legatura cu angajatii nostri, printr-un simplu apel! Cere sa fii asistat pe toata durata experientei tehnice, pana cand iti vei gasi piesele necesare si toate recomandarile specifice pentru ele! La noi in depozit vei gasi mereu piese de schimb variate, indiferent ce categorie de utilaj conduci!

Apeleaza-ne fara nicio retinere, suntem aici pentru tine!
Acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Terex 820 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Apeleaza-ne si cere sa fii asistat! Avem consultanta gratis!
Clientii nostri ne cauta pentru orice. Fie au intrebari de pus, fie vor sa rezolve neclaritati referitoare la montaj. Ne suna atunci cand sunt imobilizati, ne suna atunci cand vor sa cunoasca anumite aspecte legate de modelul utilajului. Asa ca pune mana pe telefon si ia legatura cu agentii nostri, care iti ofera un serviciu de consultanta de calitate! Ai oportunitatea sa construiesti un parteneriat constructiv si de durata alaturi de noi!

O piesa care se livreaza cu un certificat de garantie este ca o eliberare de griji! Iar o piesa de schimb care a ajuns pe rafturile noastre, a trecut testul calitatii si isi merita locul. Un asemenea simering pinion atac Terex 820 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ajungem in orice parte a tarii si facem asta cu maximum de energie si viteza. Din respect pentru timpul tau si pentru tot ce ai putea sa pierzi din cauza intreruperilor, vrem sa te ajutam sa-ti remediezi utilajul in timp util. Primesti acest simering pinion atac Terex 820 in 24 de ore oriunde te-ai afla, cu plata ramburs sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: H7GB46FY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura