Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 970
Cod produs
4HOKU2A6-IA
Out Of stock
Descriere
Intretinerea corespunzatoare a buldoexcavatorului ajuta la anticiparea schimbarilor necesare de piese si a uzurii. Rulment pinion atac Terex 970 - inlocuieste fara probleme piesa uzata! Trebuie facuta rapid inlocuirea acestui element inainte ca alte componente sa fie afectate. Produsul original Carraro se gaseste in depozitul nostru. Pleaca spre destinatia aleasa de tine imediat ce plasezi comanda! Oferta noastra cuprinde acest articol care are un pret foarte bun.

Este stiut ca acest fel de rulmenti functioneaza optim daca sunt montati in pereche. Acest lucru se intampla pentru ca se asigura o miscare de rotatie perfecta a pinionului de atac. Miscarea nu trebuie sa prezinte nicio clipa excentricitate sau joc fata de axa. Inlocuieste si simeringul pentru a etansa optim puntea din fata. Mai exact, locul in care intra pinionul de atac in punte. Bun, ai ajuns la montaj, dar cine-l face? Nu ai vrea sa-l faca mai bine mecanicii nostri talentati? Suna acum si vezi ce oferta buna iti facem!

Rulment pinion atac Terex 970 - cere o oferta consultantilor nostri!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator Terex 970 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest rulment pinion atac Terex 970 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura