Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT6175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT6175
Cod produs
QU14MAXL-IA
Out Of stock
Descriere
Este esential sa fii atent la componentele echipamentului tau si sa vezi ce functioneaza in parametri si ce nu. Reparatia sau inlocuirea pieselor trebuie sa aiba loc inainte ca problema sa se agraveze si sa provoace deteriorarea echipamentului. Ca sa nu mai pomenim de manevrarea utilajului care poate sa devina nesigura. Ai la noi un rulment pinion atac Steyr CVT6175 original Carraro! Cea mai buna alegere! Abia acum tractorul tau va functiona fara probleme! Profita de pretul nostru avantajos!

Pentru o interventie optima, in pereche este cel mai bine sa montezi acesti rulmenti. Avantajezi miscarea de rotatie a pinionului de atac. Nu va exista strop de excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti chiar acum si simeringul. Daca este nou, atunci el poate etansa optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Ajutorul nostru ar putea fi ceea ce ai nevoie! O echipa de profesionisti care sa vina si sa-ti faca tractorul ca nou! Vor reusi asta pentru ca au tot ce le trebuie, dotari si experienta!

Rulment pinion atac Steyr CVT6175 - fa o interventie de succes!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Steyr CVT6175 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Steyr CVT6175 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura