Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic incarcator frontal New Holland LW50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LW50
Cod produs
13859BTV-IA
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa stii, totusi, ca nu exista utilaj fara nicio slabiciune si nici vehicule carora nu va trebui sa le schimbi niciodata piesele. Toate se uzeaza si acest lucru nu are cum sa nu afecteze performantele utilajului. Singurul lucru pe care il poti face este sa te asiguri ca il ingrijesti cum se cuvine si ca acorzi atentie fiecarei componente. Cumpara-i utilajului un rulment grup conic New Holland LW50 produs de Carraro! Ai grija constant de echipamentul tau cu piese originale! Monteaza rulmentul si pe incarcatorul frontal New Holland LW50.B pentru ca prezinta compatibilitate.

Rulmentii se vor monta in pereche ca sa se asigure o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Ar mai fi de adaugat si inlocuirea simeringului. Trebuie sa etansezi corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca vei face toate aceste lucruri, ai iesit cu investitia pe plus! Te vei bucura si de calitatea pieselor mult mai mult timp daca vei realiza un montaj profesionist! Suna acum si te punem in legatura cu mecanicii nostri!

Rulment grup conic New Holland LW50 - oh, dar stim ca-l vrei!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru incarcator frontal New Holland LW50 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Acest rulment grup conic New Holland LW50 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura