Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
IUMG9JSC-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic New Holland 575 are un pret foarte avantajos si se livreaza in cel mai scurt timp posibil! Producatorul sau ne asigura ca are in alcatuire cel mai bun material, rezistenta fiind unul din punctele forte ale componentei. Carraro este fabricantul componentei. Ea este realizata pe teritoriul Japoniei. Adu un plus de siguranta exploatarii utilajului tau prin achizitionarea unui element de calitate! Buldoexcavatoarelor New Holland 575D si New Holland 575E li se potriveste la fel de bine aceasta componenta!

Ne place sa le oferim clientilor cele mai pretioase informatii. Una dintre ele poposeste chiar acum aici! Inlocuieste simultan rulmentii. Vei asigura in acest fel miscarea de rotatie a pinionului de atac. Excentricitatea fata de axa nu va putea sa afecteze aceasta miscare. Se inlocuieste, de regula, si simeringul de la puntea din fata. Practic, este vorba despre locul in care intra pinionul de atac in punte. Te afli la un telefon distanta de toate informatiile care te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste reparatia echipamentului tau.

Rulment grup conic New Holland 575 - o piesa originala Carraro de exceptie!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland 575 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic New Holland 575 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura