Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6480
Cod produs
ZHN1CJ0K-IA
Out Of stock
Descriere
Avem acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6480 in oferta noastra! Pe langa pretul accesibil pe care il are, ai parte de calitatea mult dorita! Carraro este cel care fabrica acest model in uzinele sale. O face incredibil de bine si cu respectarea tuturor normelor in vigoare. Productia se realizeaza in Japonia! Avem siguranta ca acest produs te va multumi! Poti cere o oferta, iar daca te hotarasti, plaseaza rapid comanda! Piesa se va livra rapid, iar in colet vei avea si certificatul de garantie!

Optima trebuie sa fie montarea componentelor pentru a te bucura de eficienta maxima. Opteaza pentru montarea lor in pereche. Rulmentii vor asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea din fata trebuie inlocuit tot acum. Trebuie sa etansezi optim locul de intrare al pinionului de atac in punte. Sa ne suni daca doresti mai multe indrumari! Asta nu inseamna ca te vom taxa in plus. Consultanta e gratuita!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF6480 - standarde de productie respectate!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6480 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6480 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura