Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF7465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF7465
Cod produs
UQFPET6S-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF7465 reprezinta o solutie perfecta de a creste siguranta in timpul exploatarii utilajului. Avand in vedere activitatile solicitante la care iti supui utilajul, trebuie sa iei in calcul si cateva investitii necesare in intretinerea sa. O piesa originala Carraro promite eficienta maxima. Nici rezistenta nu-ti va lipsi. In fata uzurii acest rulment rezista incredibil de bine! Adio vizite dese la mecanic! Alege acest produs original chiar acum! Plaseaza o comanda!

Pregateste-te pentru un montaj profesionist! Este recomandat sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Actiunea aceasta va aduce un beneficiu miscarii de rotatie a pinionului de atac. Nu va mai exista excentricitate sau joc fata de axa. Etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac este esentiala. Din acest motiv, trebuie sa inlocuiesti tot acum simeringul. Lucrurile sunt destul de complicate. Trebuie doar sa ne suni si te programam la un service partener sau trimitem mecanicii nostri la tine.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF7465 - decide-te si plaseaza comanda!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF7465 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF7465 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura