Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6713

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6713
Cod produs
U2ZL5QCW-IA
Out Of stock
Descriere
Poti comanda chiar astazi acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6713 extraordinar de eficient! Alege acum aceasta componenta de calitate superioara fabricata din cel mai bun material. Producatorul ne asigura ca toate standardele de productie au fost respectate. Si cum sa nu fie asa cand este vorba de o piesa originala ce poarta emblema renumitului brand Carraro?! Este evident ca vei avea parte de o piesa rezistenta si bine executata! Cere o oferta!

Cum alegi sa faci montajul acestor componente depinde de tine. Dar este de datoria noastra sa te informam corect. Rulmentii de acest fel se monteaza in pereche! Pinionului de atac ii va fi asigurata miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa. Este indicata si schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Ne poti suna sau scrie pentru a comanda componenta sau pentru a solicita consultanta tehnica gratuita. De asemenea, ai posibilitatea sa ceri montajul piesei.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF6713 - o piesa admirabila!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6713 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6713 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura